Fatih Terim'den Arda Turan kararı! Sezon sonu...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ile ilgili kararını verdi. Arda gelecek sezondan itibaren yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Fatih Terim'den Arda Turan kararı! Sezon sonu...
Fatih Terim'den Arda Turan kararı! Sezon sonu...
GİRİŞ 08.10.2021 15:22 GÜNCELLEME 08.10.2021 15:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Arda Turan'la ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan'ı yeni sezonda teknik ekibine dahil ediyor. 34 yaşındaki futbolcu, 2022-2023 sezonunda Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevini yürütecek. 

ARDA TURAN DA SELÇUK İNAN'IN İZİNDE

Hatırlanacağı üzere Selçuk İnan da futbolu bırakmasının ardından teknik direktör Fatih Terim'in ekibine dahil olmuştu. Tecrübeli teknik adamın yardımcıları arasında Necati Ateş de yer alıyor.

2 AYDIR FORMASINDAN UZAK

Galatasaray'ın sezon başında 1 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Arda Turan, sezon öncesi Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde forma giymiş, Süper Lig 'in ilk haftasında da sadece 7 dakika süre alabilmişti. Ardından ayak bileğinden sakatlanan Arda Turan yaklaşık 2 aydır forma giyemiyor.

BU SEZON SADECE 1 ASİSTİ VAR

Bu sezon çıktığı tüm kulvarlarda 6 maçta 237 dakika görev alan Arda Turan, 1 asistlik performans sergiledi. (Akşam)

YORUMLAR 13
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    daha geçnti bi 5 yıl daha oynardı yawww
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    saha dışı olaylarla gündeme gelmiş futbolcunun sözleşmesini uzattınız ,kaptan yaptınız,şimdide yardımcı antrenör yapıyorsunuz bu kadarda olmaz galatasaray büyük bir camiya ,büyük bir kulüp , böyle bir kişi galatasarayımızın onurlu gururlu formasını hak etmiyor, bu formayı hak eden futbolcumuzuda alanyaspora kiralık yolladınız.
    Cevapla
  • Viladimir 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç başkan belki vizyonludur dedik
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    Okeye dördüncü lazımdı tamamlandı. Kaç yardımcı daha lazım sayın terim? Ne güzel yere dükkan açtınız yahu.
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik be arda kendini yedin bitirdin ne gs faydan oldu nede milli takima senden cok sey beklemisrik zamaninda ama cok cabuk sondun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle