Galatasaray'dan stat isim sponsorluğu açıklaması

Galatasaray, Türk Telekom ile olan stadyum isim hakkı sponsorluk sözleşmesinin sona erdiğini ve ilerleyen günlerde yeni sponsoru duyuracağını açıkladı.

Galatasaray'dan stat isim sponsorluğu açıklaması
Galatasaray'dan stat isim sponsorluğu açıklaması
GİRİŞ 04.10.2021 19:37 GÜNCELLEME 04.10.2021 19:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

15 Ocak 2011'de Galatasaray - Ajax maçı ile açılış yapan Ali Sami Yen Spor Komleksi'nde stadyum ismi değişiyor. Sarı Kırmızılı ekip, Türk Telekom ile arasındaki stat isim sponsorluğuna ilişkin anlaşmanın sona erdiğini açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, ''Kulübümüz ile Türk Telekom arasındaki stat isim sponsorluğuna ilişkin anlaşmamız sona ermiş olup, en kısa zamanda yeni stat isim sponsorluğumuz açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' ifadeleri kullanıldı.

Sponsorluk anlaşmasının sona ermesi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki Türk Telekom Stadyumu yazısı kaldırılmıştı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas; seçim öncesi yaptığı açıklamada, "Stadın isim hakkı da 31 Mayıs'ta doluyor, uluslararası bir firmayla anlaşma yaptık. Türkiye'de daha önce böyle bir anlaşma yapılmadı" ifadeleri ile yeni sponsorun müjdesini vermişti.

YORUMLAR 4
  • mehmet mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    allah gözünü doyursun ibrahim bey bedava sen kimseye bir şey verirmisin haset kötü bir şey.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    O stat devletin yani tüyü bitmemiş yetimin ve benim hakkım var o para devlete gitmeli galatasaray Türkiye den büyük değildir.. Yeter artık ne istedilerse verdik demekten bıkmadınız mi..
    Cevapla
  • Amedli 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin ne hakkın var İbrahim göz u doymaz bey
    Cevapla
  • haluk turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf laf olsun diye ne kadar boş konuşuyorsun.
    Cevapla