Tahir Kıran: 15 kişiye karşı 11 kişi oynayınca sıkıntı oluyor!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray'a 3-2 kaybettikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık ve ekibine büyük tepki gösterdi.

Tahir Kıran: 15 kişiye karşı 11 kişi oynayınca sıkıntı oluyor!
Tahir Kıran: 15 kişiye karşı 11 kişi oynayınca sıkıntı oluyor!
GİRİŞ 04.10.2021 10:31 GÜNCELLEME 04.10.2021 19:09
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray mağlubiyetinin ardından karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ı sorumlu tutarak, "11 kişiye karşı 15 kişi oynayınca sıkıntı oluyor" dedi.

Tahir Kıran şu ifadeleri kullandı:

"Bu akşamki maçı 80 milyon insan izledi. Onların takdirine bırakıyorum. Tek kelime konuşmuyorum. Konuşmuyorum demem, suskun kalacağımın garantisi değildir. Herkes kendine göre hesabını yapacaktır."
 

Galatasaray'ın 90+11'de bulduğu gole tepki!Galatasaray'ın 90+11'de bulduğu gole tepki!


"Bu kaybettiğimiz ne ilk maç, ne son maç. Yapılanları gördük. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Yorum yapmayacağım. Sesim de kısıldı zaten."

"Takımımı tebrik ettim. Ancak 11 kişiye karşı 15 kişi oynayınca sıkıntı oluyor. Sahaya 11'e 11 çıktık ama sanki 15 kişiye karşı oynadık."
 

Volkan Demirel'den flaş Diagne yorumu! 'Amerikan futbolu'Volkan Demirel'den flaş Diagne yorumu! 'Amerikan futbolu'

YORUMLAR 57
  • Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen konuştukça batıyorsun. Ulan TFF başkanı sana sponsor oluyor böyle bir şey varmı? Biz seni fv kuyruk acından biliyoruz koçummm
    Cevapla
  • şevk 2 yıl önce Şikayet Et
    bu rize başkanı - uyanık adam gündeme gelmek için yalandan yere ses çıkarıyor bu güne kadar bir puan toplamışın hadi işine bak
    Cevapla
  • Kasimpaşalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rizenin ilk attiğı golde daha evel net faul vardı bunu niye söylemiyorsunuz
    Cevapla
  • oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam boş beleş bence yorum yapmaya değmez adam kendini ezeli rakibimiz zannediyo.bize kafa tutuyor hayırdır kendine gel ilk önce 8 inci hafta neden ligin dibindesin onu düşün.!!!
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet , şüphesiz Allah ın bir adaleti var şaşmaz ,golü faulle attınız , mustafa muhammede yapılan net penaltı verilmedi , penaltıyı Rize kullanamadı , 15 dk 10 kişi oynayan GS ye karşı maçı uzattı arka arkaya kornerler ,en sonunda ne olduğunu hakemde anlamadı futbolda her zaman olan temasla GS golü atıverdi. Şimdi yanlı spor medyası boş konuşuyor. Rize penaltıyı atsa öne geçecek ,muhtemelende kazanacaktı ,eeee niye ağlıyonuz o zaman
    Cevapla
  • HASAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet Galatasaraydan 5 kişi atılıp 11-7 oynansaydı daha adil olurdu. O Rizeli futbolcu Galatasaraylının ayağını nasıl kıramadı. Hakem görmüyor zaten VAR ın elektirikleri kesilmiş tekrar denemeliydi. Fenerbahçeye yaranmak için bu kadar kan davası güdülmez. Geçmiştede Fenerbahçe otobüsüne dilahla saldırmış bir taraftar var. Yöneticilerin badiretdiz beyanları futbolda şiddeti körüklüyor. Buna dur demeyen fedarasyon felakete davetiye çıkarıyor. Tüm suç Feadaradyonda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle