Morutan'ın menajerinden ayrılık açıklaması!

Galatasaray'ın FCSB'den kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, oyuncusu hakkında çıkan ayrılık iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Morutan'ın menajerinden ayrılık açıklaması!
Morutan'ın menajerinden ayrılık açıklaması!
GİRİŞ 24.09.2021 14:44 GÜNCELLEME 24.09.2021 14:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Rumen ekibi FCSB'den kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın henüz 90 dakika forma giymemiş olmasının beraberinde getirdiği dedikodular Rumen basınında geniş yer tutuyor.

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar da oyuncusuna yönelik çıkan ayrılık iddiaları konusunda açıklamalarda bulundu.

Prosport'a konuşan Florin Vulturar, "Morutan'ın kiralık bile olsa Galatasaray'dan ayrılması söz konusu değil. Türkiye'den gerçekliği olmayan iddialar var. Bu durumu ne Morutan'a ne de bana kimse söylemedi. Kulüptekiler ondan çok memnun. Takımın geri kalanıyla fiziksel anlamda aynı seviyede olmadığı doğru. %100 hazır değil ama olacak. Fatih Terim de ondan memnun. Bu sadece bir başlangıç ve uyum sağlamak için hala zamana ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 14
  • CAN BAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak marmarada tusunami okacak ış Tusunami olması için deprem olması lazım Pazar akşamı göztepe yenerse deprem olacak ve tusunami de olabilir
    Cevapla
  • Hakan 61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir ts li olarak söylüyorum aleks gibi bir futbolcu satin almaya çalişirsa gs nin yeni Hagi’si olur net
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık çocuk oyuncağımı bu.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim giderse her oyuncu gerçek performansını gösterir
    Cevapla
  • Samses 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu, diyoruz da, kimin umurunda, elin yabancılarına o kadar para veriliyor, hani oyun, gs ne oynuyor, maçı kazansa ne olacaktı, yanındaki adama pas atamıyorlar, dün fb sonuncuyu zorla yendi, bjk 3 sıfırdan maç verdi, peki o kadar yabancılara verilen paralara ne oldu, yeni borçlar oldu, ocakta yine başlarlar, aha şu geliyor, aha bu gidici, yazık ya, ayda 50 bin verin alın türk çocuklarını, içlerinden bu yabancılardan daha iyisi çıkmazsa ben neyim,
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim her yıl takımlar 10 milyon TL bütün akademi takımlarına ayırsa acayip futbolcu yetiştirir. Bir 10 milyon TL de diğer branşlara yatırsalar o gençlerimiz de para kazanır, en azından severek maça gidilir. Okullara, kimsesiz çocuklara yardımcı olunur bide. Takımdakiler her transferde ceplerine para atıyor. HER TRANSFERDE!!! gidin diğer branşlara destek çıkın. Bu durumda bilete para vereceğinize gidin çocuk okutturun.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen nıye kendıne dert ediyon ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle