Maurizio Sarri: Maalesef şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, "Maalesef şanssız bir gol yedik. Vedat'ın bizde kalmasını istiyoruz. Bizde kalması da lazım" dedi.

Maurizio Sarri: Maalesef şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik
Maurizio Sarri: Maalesef şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik
GİRİŞ 16.09.2021 22:53 GÜNCELLEME 17.09.2021 00:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında konuk olduğu Galatasaray'a 1-0 kaybeden İtalyan temsilcisi Lazio'nun teknik direktörü Maurizio Sarri, talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Türk Telekom Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Arnavut kaleci Thomas Strakosha'nın hatasıyla ilgili söyleyecek çok şeyin olmadığını belirten Sarri, "Strakosha bir hata yaptı ve şanssız bir gol yedik. Aslında iyi oynadık. Kontrollü bir oyun sergiliyorduk. Maalesef şanssız bir gol yiyerek maçı kaybettik." diye konuştu.

Transfer döneminde adı eski takımı Fenerbahçe ile anılan Kosovalı santrfor Vedat Muric'in yeniden Türkiye'ye dönme ihtimalinin olup olmadığının sorulması üzerine İtalyan teknik adam, "Sportif direktör olmadığım için Fenerbahçe'den teklif gelip gelmediğini bilmiyorum. Ancak Vedat'ın bizde kalmasını istiyoruz. Bizde kalması da lazım. Takımdan ayrılmasını istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolcu Felipe Anderson ise bu sezonki hedefleriyle ilgili, "Amacımız maksimum sayıda maç kazanmak. Bunun için çok çalışıyoruz. İyi bir yolda gittiğimizi biliyoruz. Bize biraz öz güven ve zaman lazım." şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR 6
  • fanatik adam 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray ilk ve TEK
    Cevapla
  • birkan kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    lazyo yener diyenler nerdeler
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayn öyle
    Cevapla
  • Fff 2 yıl önce Şikayet Et
    Lazio çok kötü pas yapamıyor takım olamamış
    Cevapla
  • Fff mal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahaha futbol izlemeyi birak bence
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle