Marcao ile Kerem yeniden aynı anda sahada!

Galatasaray'da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, Giresunspor maçında tartışmış ardından Marcao takım arkadaşına vurmuş ve kırmızı kart görmüştü. Lazio karşısında ilk 11'de yer alan Marcao, Kerem ile birlikte tribünlere gitti.

Marcao ile Kerem yeniden aynı anda sahada!
Marcao ile Kerem yeniden aynı anda sahada!
GİRİŞ 16.09.2021 20:20 GÜNCELLEME 16.09.2021 20:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, 16 Ağustos 2021 tarihindeki Süper Lig 1.hafta maçında tartışmış ardından Marcao takım arkadaşına sportmenlik dışı hareketlerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde özür dilemişti

Marcao 8 maç cezası dışında takımla antrenmanlara da bir süre katılamamıştı. Önce teknik heyet ve Fatih Terim'den ardından da Kerem Aktürkoğlu ile takım arkadaşlarından özür dileyen Brezilyalı isim takıma dönmüştü.

Taraftar tribünlere çağırdı

Maç öncesinde Galatasaray taraftarı ilk olarak Kerem Aktürkoğlu'nu ardından Marcao'yu tribünlere çağırdı. Lazio karşısında ilk 11'de yer alan Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, seremoninin ardından birlikte taraftarı selamladı

YORUMLAR 12
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki diğer takımlarda hiç böyle şeyler olmuyormuş da sadece Galatasaray'da oluyormuş gibi bir algı hiç kimseye fayda getirmez. Bence Fatih hoca herkesin önünde Markoya özür dileterek en iyi girişimi yapmıştır. Özür dilemek bir erdem af etmek ise ap ayrı bir erdem. Arkadaşlar arasında olur böyle şeyler fazla da uzatmamak gerekir.
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    gs bu her yol var
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Normal burasi gs bizim
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Gurur çok önemli arkadaşlar!
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    hak edene cezasını vermezsen gün sonra bşkasını döver... malesef külüp karakteri sıkıntılı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle