Muzaffer Dervişoğ: Oğlumun Galatasaray'a gitmesi için kavga ettik

Galatasaray'a imza atmadan önce F.Bahçe ve bazı Avrupa takımlarıyla da temasta olan Halil Dervişoğlu'nun babası, perde arkasında yaşananları anlattı.

Muzaffer Dervişoğ: Oğlumun Galatasaray'a gitmesi için kavga ettik
Muzaffer Dervişoğ: Oğlumun Galatasaray'a gitmesi için kavga ettik
GİRİŞ 15.09.2021 23:00 GÜNCELLEME 16.09.2021 00:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın çok uğraştığı Halil Dervişoğlu transferinin perde arkasında yaşananları baba Muzaffer Dervişoğlu anlattı. Milliyet'e konuşan Muzaffer Dervişoğlu, oğlunun hep Galatasaray'ı istediğini söyledi.

İşte Muzaffer Dervişoğlu'nun açıklamaları:

"DAHA İYİ TEKLİFLER ALDI"

"Resmen kavga ettik! Oğlum ilk günden beri Galatasaray'ı istediğini söyledi. Oğlum ilk günden beri 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' dedi. Kulübü Brentford, hem Türkiye'den hem de İtalya ve Almanya'dan daha iyi teklifler almıştı. Eğer iki kulüp de aynı parayı verirse öncelik Galatasaray'da olacak

"DAHA DA FAYDALI OLACAK"

İnşallah daha da faydalı olacak. Fatih Hoca, Halil'e ilk günden beri çok değer veriyor. Takım arkadaşları da onu çok seviyor. Bu tablo performansına çok olumlu yansıyor."

YORUMLAR 2
  • 05.Bordo-mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon spor için kavga edecek halin yok zaten lafa gelince ama mangalda kül bırakmazsiniz en iyisi artik İstanbullu ve Galatasarayliyiz diyin sakın Trabzonlu ve Trabzon sporluyuz demeyin sizin gibi Trabzonlu ve Trabzonlu sporlulara yaziklar olsun.
    Cevapla
  • Kasimpaşalı kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan futbolcu para kazanmaya bakar ğeleceğini düşünür buda normal bunuda böyle bil
    Cevapla