Galatasaray'da Cicaldau sevinci

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Cicaldau, geldiği günden bu yana sarı kırmızılı takıma yaptığı katkılarla dikkat çekti.

Galatasaray'da Cicaldau sevinci
Galatasaray'da Cicaldau sevinci
GİRİŞ 14.09.2021 10:55 GÜNCELLEME 14.09.2021 10:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray 'ın Trabzonspor deplasmanında yıldızı parlayan isimlerden biri de Cicaldau'ydu. Büyük umutlarla transfer edilen genç Rumen, forma giydiği her maçta takımına önemli katkılar sağlıyor. 24 yaşındaki futbolcu, Trabzon karşısında da 83 dakika sahada kalırken, 11'de 8 hücum pası, 4'te 4 geri pas, 9'da 9 yan pas, 5'te 5 uzun pas, 7'de 7 üçüncü bölgeye pas, sahipsiz toplar da dahil olmak üzere 10 top kazanma ve 3'te 2 dripling istatistikleriyle oynadı. Cicaldau'nun kısa sürede sergilemeye başladığı bu performans, gelecek adına Sarı-Kırmızılılar'ı oldukça ümitlendiriyor.

YORUMLAR 3
  • Acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    1. Golde kaptırdığı top gol oldu Diye kimse ses etmiyor ama orada sağındaki takım arkadaşı bomboşken gitti topu rakibe attı nihayetinde gol oldu da kimse ses etmiyor
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim oyuncuları Fizik, Kondisyon ve Psikolojik olarak hazırlar ise, Galatasarayımızın bileğini kimse bükemez. Fatih Terim geçen yıl kadrodan dolayı bahaneleri vardı. Ama şimdi yok. Diagne, Mustafa Muhammet, Feguli, Babel ve Arda gibi oyuncuları da hazır edebilirse.
    Cevapla
  • 66 cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    terim biraksa da 90 dakika rumen topcular beraber oynasa adam 2-1 öndeyiz diye gol yememek icin trabzon forvetine güya engel olmak icin morutan ı cikardim diyor yazik bu kadar korkak olmak sana hic yakışmıyor fatih terim birak git artık.
    Cevapla