Duygun Yarsuvat hayatını kaybetti

Galatasaray'ın eski başkanlarından Prof. Dr. Duygun Yarsuvat 84 yaşında hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.09.2021 13:10 GÜNCELLEME 10.09.2021 14:19
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, 84 yaşında vefat etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte 2014-2015 yıllarında başkanlık yapan ve Türkiye'nin önde gelen ceza hukuku profesörlerinden biri olan Yarsuvat, İstanbul'da rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Galatasaray Kulübünden Duygun Yarsuvat'ın vefatı dolayısıyla yayımlanan başsağlığı mesajında, "Galatasaray Spor Kulübü 35. Başkanı Sayın Duygun Yarsuvat'ı kaybettik. Yarsuvat'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." denildi.



Galatasaray tarihinin en yaşlı başkanı

2 Ekim 2014 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı seçimlerine aday olan ve 25 Ekim 2014 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda 1777 oy alarak rakibi Alp Yalman'a 211 oy fark atarak 35. Galatasaray Başkanı olan Duygun Yarsuvat, seçilmiş en yaşlı başkan olarak tarihe geçmişti.

TFF'den Duygun Yarsuvat için başsağlığı mesajı

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Duygun Yarsuvat'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 2014-2015 yıllarında sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık görevinde bulunan Yarsuvat, Türk futboluna değerli katkılarda bulundu. Merhum Duygun Yarsuvat'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 18
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bir oyun ve futbolcular bundan keyif alarak oynamalı,tribünler soğuk futboldan bıktı diyen Başkan.Adam Zeki adamdı boşuna Prof olmadı
    Cevapla
  • halıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    3 temmuz süreci için FETÖ FENERDEN 50 MİLYON DOLAR İSTEDİ, FENERBAHÇE VERMEYİNCE 3 Temmuz süreci başlatıldı diyen delikanlı adam.. mekânın cennet olsun...
    Cevapla
  • BURHAN AKDEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray beyaz Türklerin takımıdır demişti. O beyaz Türkler kimse artık. Neyse Allah amelince rahmet etsin.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporluyu .Harika bir insan çok iyi bir hoca en doğru başkandı.Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle