Fatih Terim Aytaç Kara'nın ayrılığına izin vermedi!

Galatasaray'da sezon başı transfer edilen Aytaç Kara transfer teklifleri aldı ancak teknik direktör Fatih Terim, oyuncunun gidişine izin vermedi.

Fatih Terim Aytaç Kara'nın ayrılığına izin vermedi!
Fatih Terim Aytaç Kara'nın ayrılığına izin vermedi!
GİRİŞ 09.09.2021 09:40 GÜNCELLEME 09.09.2021 09:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sezon başı transfer edilen Aytaç Kara konusunda transferin son günlerinde flaş gelişmeler yaşanmıştı. Oyuncunun ayrılığı gündeme gelirken, karar verildi.

Altay ve Yeni Malatyaspor'dan teklifler alan Aytaç Kara, forma giyebilmek için teklifleri değerlendirmeye aldı ancak Fatih Terim oyuncunun kalmasını istedi. 28 yaşındaki futbolcu da Galatasaray'da devam etme kararı aldı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise yaptığı açıklamada "Galatasaray, Aytaç Kara'yı bırakmıyor." ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı formayı bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarında 4, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 kez giyen Aytaç Kara, Süper Lig 'de ise forma şansı bulamamıştı. (Skorer)

YORUMLAR 3
  • yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Aytaç çok ağır bir sporcu olduğundan onu seri ve hızlı hale getirecek özel antrenman tekniklerinin uygulanması gerekir,Aytaç ta buna istekli olursa çok sağlam bir futbolcu kazanılmış olur
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    çöp olduğu için bu dediklerin olmaz
    Cevapla
  • Doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Tespit
    Cevapla