Galatasaray’dan İrfan Can Eğribayat harekatı

Galatasaray Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat’la ilgileniyor. Oyuncunun fiyatını soran sarı-kırmızılı kulüp 3.5 milyon Euro cevabı aldı.

Galatasaray’dan İrfan Can Eğribayat harekatı
Galatasaray’dan İrfan Can Eğribayat harekatı
GİRİŞ 01.09.2021 18:48 GÜNCELLEME 01.09.2021 18:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Muslera’nın arkasına kaleci arayan Galatasaray, Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat’ı kadrosuna katmak istiyor. 

Oyuncunun fiyatını soran sarı-kırmızılı kulüp 3.5 milyon Euro cevabı aldı. 2-2.5 milyon Euro’ya transferin bitebileceği belirtiliyor. Galatasaray’ın bu transferi bitirmek için ısrarcı olacağı konuşuluyor.

Adanaspor altyapısında yetişti

Adanaspor altyapısında yetişen ve geçen sezon 500 bin Euro bedelle Göztepe’ye transfer olan 1.93 boyundaki kaleci Süper Lig’de ilk sezonunda 35 maçta forma giymişti.

23 yaşındaki kaleci bu sezon da Süper Lig’de 3 maçın tamamında 90 dakika sahada kalmıştı.

YORUMLAR 12
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Muslera kafa olarak bitmiş. Ben olsam bunu hemen alıp oynatırım
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bu çocugu muslera sakatlanınca alacaktınız biran önce alınmalı muslera bir an önce gönderilmeli 2 buçuk milyon euro senelik üç sene mukavele imzaladılar yönetime bak yazık ülkenin dövizlerine birde klübün anahtarını da verseydiniz
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kendine gel elinde Muslera ve onun yedeği İsmail ve diğeri var. Daha ne kalecisi arıyorsun. Kaldıki bu önerilen kalecide vasıfsız biri.
    Cevapla
  • Raska 2 yıl önce Şikayet Et
    irfancan hayatinin hatasini yapar muslera varken kulubede yaşlanir.Trabzon fener besiktas farkli gidilebilir ... Muslera galatasaray icin farkli bir kaleci..
    Cevapla
  • Farozlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Muslera 25 yaşındamı ki kulübede yaşlansın
    Cevapla
  • Muhammed E 2 yıl önce Şikayet Et
    Muslera varken ondan tecrübe kazanır desek daha doğru olur... Formayı kapabilir Muslera da bu takımın bir parçası yeri gelir yedek kalır bu saatten sonra sıkıntı olmaz
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle