PFDK'dan Burak Elmas'a ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK'dan Burak Elmas'a ceza!
PFDK'dan Burak Elmas'a ceza!
GİRİŞ 27.08.2021 18:09 GÜNCELLEME 27.08.2021 18:53
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

PFDK, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nin, kulübün sosyal medya hesabı ve resmi internet sitesindeki açıklamalarında yer alan hakaretlerinden dolayı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

Kurulun, aynı nedenle sarı-kırmızılı kulübe de 100 bin lira para cezası verdiği belirtildi.

PFDK'nin, Fenerbahçe Kulübüne, resmi sosyal medya hesabından sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 100 bin, sarı-lacivertli yöneticilerden Selahattin Baki'ye 45 bin, Alper Pirşen'e de 30 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.
 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldıktan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Elmas yaptığı paylaşımda, "Pişman değilim, kendimi böyle savunup ölmeyi, aşağılık şeyler yapıp yaşamaya yeğ tutarım." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 28
  • Hüseyin Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kulübü veya başkanı teknik direktörü ile didişmek özellikle TFF etkili ve yetkili olarak görenler bir yıl daha istediklerini ifa ederler.Lütfen mental yorgunluğunu bırakın.
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani bir atasözü var.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.Suç örgütü kurmakla suçlanan adamlar adsmsanız kendinizin temiz olduğunu ispatlayın Hala düşmanca hareket peşindesiniz.ama bu taraftarın bir sabrı var unutmayın utanmaz yaratıklar.siz haktan hukuk ve adaletten belliki anlamıyorsunuz.Resmen suçluluk pdikkolojisiyle hareket ediyorsunuz.çekin o pis ve kirli ellerinizi Türk futbolundan
    Cevapla
  • Tffbahçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem Gs ye cephe aldınız. Türk oyuncularıda milli takıma çağırmayın arkadaş. Bu kadar bariz art niyetli kararlar alan bir tff ve kurulları olamaz. Acil spor bajanı kasap oğlunu göreve davet ediyorum. Resmen tff içinde suç örgütleri var be bariz aldıkları geçen seneden hatta göreve geldikletinde sözde gs lehine karar verdikleri hakemlere düdük astırıp aleyhinde karar alan fırat aydunuz gibi hakemleri pohpohlayan bir tff örgütü var. Yazık günah. Bu ülkeyenin futbolunun dünyada tanınmasına en çok Galatasaray sağladı. Bu mu sizin milliyetçi duruşunuz yazık!!
    Cevapla
  • Kayıp 2 yıl önce Şikayet Et
    daha ilk maç dünyanın her yerinde marcao nun yaptığının cezası en az 10 maç.Gs klübü suçlu iken cezaya razı olacakken.yok sen ceza kesemessin biz kendi içimizde hallederiz.bu bize bir komplu demezmi.asıl bence o gece herşey komplu idi.tamamı ile sahnelenmiş ve çok iyi oynanan bir oyın oldu.2-0 öndesin.baram değil seyran değil eniştem beni neden öptü misalii.bu gs çok çok derinden gidiyor haberiniz olsun.örneklerini fazlası ile gördük geçmişte
    Cevapla
  • Berkay 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi gezegende yaşıyorsun KAYIP MI OLDUN!!!!
    Cevapla
  • Alpi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayıp kardeş sen ne anlatıyon!!!!!
    Cevapla
  • Kayıp 2 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşlar bunlar şampiyon olacak takım ile tff ve mhk arasındaki danışıklı dövüş.sen bana maçı kazandır.çok belli olduysa ben yaygarayı koparırım.(haksızlığa ben uğramışım diye )maçı aldımmı üç beş kuruş ceza bir kaç gün hak mahrumiyeti.bu kadar basit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle