Burak Elmas, PFDK'ye sevk edildi!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Atakaş Hatayspor maçındaki talimatlara aykırı hareketi ve resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalardaki hakaretleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Burak Elmas, PFDK'ye sevk edildi!
Burak Elmas, PFDK'ye sevk edildi!
GİRİŞ 24.08.2021 20:33 GÜNCELLEME 24.08.2021 20:40
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Burak Elmas'ın, kulübün medya hesabından yaptığı ve kulüp resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamalarındaki "hakaretleri" ile Galatasaray-Atakaş Hatayspor maçındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedenleriyle PFDK'ye gönderildiği bildirildi.

Galatasaray, Gaziantep, Adana Demirspor kulüpleri ile Aytemiz Alanyaspor futbolcusu Efecan Karaca'nın da çeşitli nedenlerle kurula sevk edildiği aktarıldı.

YORUMLAR 18
  • plevne 2 yıl önce Şikayet Et
    sapla başkan susma maçlara gitmene gerek yok dik dur yeter
    Cevapla
  • GSli 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihat istifa. TFF tarihinde bu kadar taraflı yönetilmedi.
    Cevapla
  • Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerasyon feneri şampiyon yapamayınca geçen sene bjk yi şampiyon yaptı. Nihat özdemir le galatasarayı şampiyon yapmazlar ey cimbomlular . Acilen nihatın istifa etmesi lazım yoksa yine fatih terime de 10 maç ceza çıkar bu sene
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon resmen sahtekarlık yapıyor Ali Koç her türlü hakareti yaptı gıkları çıkmadı Nihat Özdemir ve federasyon idareci leri derhal istifa etmeli
    Cevapla
  • Altan Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli Nihat'ın fenerli federasyonu Galatasaray'ı sindirmeye mi çalışıyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle