Galatasaray'dan Rizespor'a sert cevap!

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayan'la ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Galatasaray'dan Rizespor'a sert cevap!
Galatasaray'dan Rizespor'a sert cevap!
GİRİŞ 23.08.2021 17:24 GÜNCELLEME 23.08.2021 17:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayan'la ilgili anlaşmanın iptal olduğunu yönündeki açıklamasına cevap verdi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Çaykur Rizespor'un Açıklamasına Yanıtımızdır 

Başkanımız Sayın Burak Elmas'ın GSTV yayınında açıkladığı bilgi ve belgeler geçerliliğini korumakta ve kamuoyunun takdirindedir. 

Adı geçen oyuncumuzun 2019 -2020 sezonu devam ederken, transfer sürecine Galatasaray'ın müdahil olduğu iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Başkan Yardımcımız Sayın Rezan Epözdemir'e yönelik mesnetsiz ve yakışıksız ifadeleri ise hiçbir şart altında kabul etmiyoruz. 

Sürecin gidişatına göre, gerekli gördüğümüz takdirde görüşmelerde yer alan bilgi, belge ve isimleri tüm detaylarıyla spor kamuoyu ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. 

Futbol kamuoyunu ve Çaykur Rizespor camiasını Türk futbolunda yaratılmaya çalışılan bu suni gerginliğe karşı, doğruların yanında ve Galatasaray camiası ile omuz omuza durmaya davet ediyoruz. 

Galatasaray, mazisinde örnekleri olduğu gibi, bugün de ilkeleri nedeniyle haksız itham ve suçlamalarla karşı karşıyadır. Ancak Galatasaray, haklı mücadele ve dik duruşundan asla vazgeçmeyecek, yine geçmişte olduğu gibi, bugün de bu süreçten güçlenerek çıkacaktır.
 

Rizespor: Galatasaray ile anlaşma iptal!Rizespor: Galatasaray ile anlaşma iptal!

 

YORUMLAR 13
  • Madem 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın sunduğu belgeler gerçek değil uçk ve fdk neden sessiz. Hala tiyatro oynayın ey fedarasyon. Kamuoyu gerçekelri görüyor. Galatasaray vaktinde hakemlerle ilgili sesini çıkarırken diğer 17 klüp birlik olduğu gibi kendi canları yandımıda başlıyolar cıyaklamaya
    Cevapla
  • gs1905 2 yıl önce Şikayet Et
    federasyon başkanının sahip olduğu şirket rizesporun sponsoru başka söze gerek varmı
    Cevapla
  • Düzceli 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’ın ilkelerinin tümü tek kelimedir. İlkesizlik!
    Cevapla
  • Olum cikcik 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi sizden iyi biliyoz. Git kendi takım sayfana
    Cevapla
  • Manav 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin ilken ne ? Sen. Ona. Bak
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Rizeli honeticiler suçlanan UÇK,PFDK konuşsun belgecıkarsın suç işlemiyorlarsa adam belgeyi gösterdi.Bak hala sedleri çıkmıyor.Demek ki Rizelilerde suçlu ki.Onlara bir şey denmedigi halde ortaya çıktılar.Atalarımız sen sopayı kaldır yağı yiyen it meydana çıkar demişler.Yani suçlu meydana çıkar demek demekki suç ortağı siniz Rizeli idareciler
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen sezon sonunu beklemeden adamı ayart sonra mağdurum da mağdurum hep yapdiginiz iş büyük takım sinizya istediğiniz i alacaksınız sonrada. Mağdur ayağına yatacaksiniz yok öyle bı dünya. Her kes hakeddigini. Buulur.
    Cevapla
  • gs gs 2 yıl önce Şikayet Et
    şözleşme bitimine 1yıl kalan futbolcu ikinci yararı istediği takım ile anlaşıp ön protokol imzalaya bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle