Galatasaray'dan Feghouli'ye sürpriz teklif!

Transfer dönemi devam ederken sarı-kırmızılı kulüp mevcut kadro ile ilgili sürpriz bir karar imza attı. Ayrılması beklenen Feghouli'ye 2 yıllık sözleşme önerildi.

Galatasaray'dan Feghouli'ye sürpriz teklif!
Galatasaray'dan Feghouli'ye sürpriz teklif!
GİRİŞ 22.08.2021 09:46 GÜNCELLEME 22.08.2021 21:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Randers'la karşılaşan Galatasaray sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bir yandan Süper Lig'e odaklanan Aslan'da mevcut kadro ile ilgili sürpriz bir karar verildi. Gönderilmesi düşünülen yıldız isme 2 yıllık sözleşme önerildi. 

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yarın Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Galatasaray dün taktik çalışması yaptı. Randers deplasmanı dönüşünde bir gün izin yapan sarı-kırmızılılarda yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Marcao takımdan ayrı çalışırken, tedavisine başlanan Arda Turan da arkadaşlarıyla birlikte yer almadı. Teknik direktör Fatih Terim, lig ve Avrupa listelerinde farklı isimlerin yer alması nedeniyle ilk 11’i maç maç düşünüyor.

Galatasaray, birkaç hafta önce gözden çıkardığı ve kendisine takım bulmasını söylediği Feghouli ile yeni sözleşme yapmak için masaya oturdu. Ancak ücretinde yarı yarıya indirimi şart koştu.

St. Johnstone ve Giresun maçlarında takımın iyileri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, fiyatını düşürürse 2 sene daha sarı-kırmızılı formayı giyecek. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

ÜCRETİNİ YARIYA İNDİR 2 YIL DAHA GALATASARAY'DA KAL!

Galatasaray’dan 3 milyon 850 bin euro alan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuya yapılan teklifte, “Seninle iki sene daha devam etmek istiyoruz. Ama ücretini yarı yarıya indirmen gerekiyor. Kabul edersen 2 yıl daha Galatasaray’da yer alabilirsin” denildiği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekipte bulunmaktan ve İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olan Cezayirli futbolcunun bu teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi. Seneye serbest kalacak olmasına karşın kariyerini Cim-Bom’da sürdürme düşüncesinde olan yıldız futbolcunun 1.9 milyon euroya oynamayı kabul edeceği iddia edildi.

Böylece kısa bir süre öncesine kadar yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu, iki yıl daha Galatasaray forması giyecek. Sarı-kırmızılı formayla 136 maçta forma giyen Feghouli 30 gol, 27 asistlik bir performans ortaya koydu.

YORUMLAR 6
  • defedin 2 yıl önce Şikayet Et
    derhal gönderilmeli. asla yeni sözleşme yapılmamalı. neredeyse 2 yıldır hiç katkısı yok. galatasarayın en zor günlerinde hiç ortada yoktu. özellikle oynamıyordu. defedin gitsin.
    Cevapla
  • altyapi onemli 2 yıl önce Şikayet Et
    kardesim gonderin gitsin 1.9 milyon euro ile 190 tane anayurdun evladini egit oynat bizimkiler bundan daha iyi oynamazsa gel suratima tukur kardesim
    Cevapla
  • ONEY 2 yıl önce Şikayet Et
    Dalga mı geçiyorsunuz...bu haliyle bile 5 kuruş etmez...fatih terim ile yolları ayırın yeter..
    Cevapla
  • Tıraş 2 yıl önce Şikayet Et
    1 senede alacağı parayı 2 yılda alıp sözleşme mi uzatacak? 1 yıl bedava oynayacak yani. Düşününce çok mantıklı geldi.
    Cevapla
  • Kalmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Uzatmaz katara yada Arabistan'a gider emekli maaşı için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle