Norwich City'den Diagne'ye teklif!

Galatasaray'a yazılı olarak resmi teklifini ileten Norwich City, Mbaye Diagne için 3 milyon euroluk resmi teklif sundu. Sarı-kırmızılı yönetim teklifi düşük bulduğu için reddetti.

Norwich City'den Diagne'ye teklif!
Norwich City'den Diagne'ye teklif!
GİRİŞ 19.08.2021 19:55 GÜNCELLEME 19.08.2021 19:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ağustos'un ilk haftasında İtalya Serie A takımlarından Cagliari'den 2 milyon euroluk teklif alan ve bu teklifi reddeden Galatasaray Yönetimi, bu kez de Premier Lig takımlarından Norwich City'nin teklifini reddetti.

Mbaye Diagne'nin olası satışı için kapıyı 5 milyon eurodan açan Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim'in da raporu doğrultusunda Senegalli futbolcuyu bu bedelin altında gelen teklifleri satmama kararı aldı.

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Mbaye Diagne, sarı-kırmızılılarda geleceği merak konusu olan sezona oldukça formda başladı. Tecrübeli futbolcu UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maçta 1 golle oynadı. Diagne, Süper Lig'de oynanan Giresunspor karşılaşmasında rakip fileleri havalandırırken bir de asist yaptı. Senegalli santrfor UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de PSV karşısında golle tanıştı.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK 

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi 2023'te sona erecek. Sarı-kırmızılı takımda 43 resmi maçta süre alan Senegalli golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 25 gol attı. Diagne aynı sürede takım arkadaşlarını 3 kez golle buluşturdu.

13 MİLYON EURO 

Galatasaray, Mbaye Diagne'yi kadrosuna katarken Kasımpaşa'ya 13 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Tecrübeli futbolcu kariyerinde; Bra, Juventus, Ajaccio, Lierse, Shabab, Westerlo, Ujpest, TJ Teda, Kasımpaşa, Club Brugge, West Bromwich Albion ve Galatasaray'da forma giydi. Diagne aktif futbolculuk kariyerinde 190 resmi maçta şans buldu. Senegalli futbolcu 100 gol ve 19 asist üretti.

YORUMLAR 8
  • Sarilacivert 2 yıl önce Şikayet Et
    Diagne gozumle gordugum en iyi santrafor adam gol makinesii resmennn cokta ucuzzz 13milyoncukk gs cok dogru bi iş yapti zamaninda bunu almakla : )))
    Cevapla
  • Gs taraftari 2 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez bu adam forvet dedigin gomis gibi olur gs gomis gibi bi forvet bulmasi lazim gene fransadan
    Cevapla
  • Hayrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kadrosundaki en iyi futbolcu Diagne Kıymetini bilin şu adamı cezasahasında topla buluşturun yaw çok mu şey istiyoruz
    Cevapla
  • engin kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    falcao ve muhammedden santrafor olmaz diagne en iyisi satarlarsa yazık ederler
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    Golcü yok, gol yok biz bunu satmaya kalkıyoruz, mustafa fısladı, falcao gidici, diagnenin ölüsü 43 maçta 25 gil atmış daha ne istiyorsun, oynatın gitsin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle