Galatasaray'da Arda Turan'dan Marcao tepkisi!

Galatasaray'da Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasının yankıları sürüyor. Maçın bitiş düdüğünün ardından kaptanlardan Arda Turan da olaya büyük tepki gösterdi.

Galatasaray'da Arda Turan'dan Marcao tepkisi!
Galatasaray'da Arda Turan'dan Marcao tepkisi!
GİRİŞ 19.08.2021 19:15 GÜNCELLEME 19.08.2021 19:28
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ardından da yumruk atmasıyla sarsılan Galatasaray'da konuyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. 

Galatasaray'da Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa ardından da yumruk atan Marcao'nun takımdan uzak tutulması büyük bir kavganın önüne geçti. Giresunspor maçının ardından soyunma odasına bağırarak giren kaptan Arda Turan, Muslera'ya da şok bir tepki gösterdi.

Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı büyük tepki çeken Marcao'nun, karşılaşma sonrası takım ile bir araya getirilmemesinin büyük bir kavganın önüne geçtiği ortaya çıktı. Galatasaray'da kulüp yetkilileri olay sonrası Brezilyalı stoperi herkesten önce havalimanına götürdü.

Sinirle soyunma odasına girdi

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Maçın bitiş düdüğünün ardından kaptanlardan Arda Turan başta olmak üzere yerli oyuncular sinirle soyunma odasına hesap sormaya girdi. "Marcao nerede?" diye bağıran Arda Turan, güçlükle sakinleştirildi. Arda, diğer kaptan Muslera'ya "Sakın onu savunma" uyarısında bulundu.

Uruguaylı kaleci de "Yaptığı büyük terbiyesizlik" yanıtıyla Arda'ya destek verdi ve tüm takım Kerem'den yana tavır aldı.

YORUMLAR 41
  • yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim koruma durumuna geçti Arda terime rağmen fazla ileri gitme istersen
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    marcao denen soytarıya haddi bildirilmelidir.
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş teneke ARDA hahahhaha
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Ardamı hmm oda caner erkini yumruklamıştı g.s antramanında
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    arda pavyonlarda silah çeken adam...soyunma odasınada silahla girmiştir ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle