Galatasaray'da Marcao kadro dışı kaldı!

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcu Marcao'nun tedbiren takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

Galatasaray'da Marcao kadro dışı kaldı!
Galatasaray'da Marcao kadro dışı kaldı!
GİRİŞ 18.08.2021 17:57 GÜNCELLEME 18.08.2021 18:13
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulayan futbolcuları Marcao'nun takımdan ayrı çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ Yönetim Kurulu olarak oyuncumuz Marcao do Nascimento Teixeira'nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktadır. 2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 142
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu isterseniz 1 sene kadro disi kalsin.Adam catir catir garanti parasini aliyormu almiyormu!Ya adam gibi satin 3-5 neyse para kazanmaya baksin Gs.Kovun gitsin diyoruz ama bu isin maddi kismi var.Yerine birini bulmadan niye kovsun.
    Cevapla
  • Naso 2 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerine prim vermeyelim
    Cevapla
  • Naso 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezil adam bir daha top oynamasin burda GO HOME böyle rezil insanlari görmek istemiyoruz
    Cevapla
  • Mdhmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Iki cocugunuz kavga etse ne yaparsiniz
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kerem'in yerinde olsam en kısa zamanda GS'den ayrılırım . Tüm Türkiye'nin gözü önünde yaşanan Bu rezillikten sonra oynasam nee oynamasam ne. Birde dövenin suçlu olanın neredeyse haklı çıkartılacak takımda oynamak hiç akıl işi değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle