Kadro açıklandı! Galatasaray'da 4 eksik

Galatasaray'ın Randers'a konuk olacağı maçın kadrosu belli oldu. Marcao, Cicaldau, Nelsson ve Oğulcan Çağlayan kadroda yer almadı.

Kadro açıklandı! Galatasaray'da 4 eksik
Kadro açıklandı! Galatasaray'da 4 eksik
GİRİŞ 18.08.2021 12:15 GÜNCELLEME 18.08.2021 12:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Danimarka temsilcisi Randers'a konuk olacak.

Randers Stadı'nda oynanacak maç, TSİ 20.00'de başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano'nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez olacak. Karşılaşma, Star TV'den yayımlanacak.

Süper Lig'de geçen sezonu averajla ikinci tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynama hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, 2. eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV'ye takıldı.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam eden Galatasaray, 3. eleme turunda İskoçya'nın St. Johnstone takımını geçti. Sarı-kırmızılı ekip, gruplara kalabilmek için son olarak Danimarka'nın Randers takımıyla eşleşti.

Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek.

Galatasaray'da 4 eksik

Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Danimarka temsilcisi Randers'e konuk olacağı ilk maçın kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-kırmızılı takımın kadrosunda, Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle dünkü antrenmana alınmayan ve sarı kart cezalısı olan Marcao, UEFA'ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau, lisansları çıkarılamayan yeni transfer Victor Enok Nelsson ile Oğulcan Çağlayan yer almadı.

Karşılaşma için bugün özel bir uçuşla Danimarka'nın Aarhus kentine gidecek Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.
 

Randers'ın Avrupa Ligi yolu

Geçen sezon Danimarka Ligi'ni 6. sırada bitiren Randers ise Danimarka Kupası'nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etti.

Bu sezon 5. haftası geride kalan Danimarka Süper Ligi'nde 4 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Randers, UEFA Avrupa Ligi'nde ise ilk maçına çıkacak.

YORUMLAR 5
  • leviathan 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray kaleci yönünden çok sıkıntı çekiyo fatih sert toplara çıkamıyo korner olunca ismail an rahat pozisyonda topa çıkamıyo biz okan kocuku gönderimiycekitk
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    GS, bu Fatih Öztürk'ü neden aldı? İsmail Çipe topa çıkmayı bile bilmiyor. Muslera'nın arkasında kim var? Kaleci açısından GS'nin durumu gerçekten iç karartıcı. Akhisar'da Fatih'in neler yaptığı biliniyor. Birisi açıklarsa sevinirim, sakat mı, nedir durumu?
    Cevapla
  • Sana şunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyim fatih vaktin aziz yıldırımı mantığıyla alınmış bir topçu. Yoksa bi cacığı yok
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Marcao direk kovulmalı o hareket kereme değil yönetime ve Takım ekibine göz dağı vermek
    Cevapla
  • Haydi aslanım 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir galibiyet alında hafta sonundaki olayı unutalım!
    Cevapla