Becali: "Morutan için artık 3 milyon euro istiyorum"

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, G.Saray'ın radarındaki Olimpiu Morutan hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Becali, "Fatih Terim'e haber verin. Morutan için artık 3 milyon euro istiyorum. Sahada aptal gibi dolaştı" dedi.

Becali: "Morutan için artık 3 milyon euro istiyorum"
Becali: "Morutan için artık 3 milyon euro istiyorum"
GİRİŞ 17.08.2021 02:02 GÜNCELLEME 17.08.2021 18:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

FCSB'nin sahibi Gigi Becali, Olimpiu Morutan'ın transfer süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Olimpiu Morutan transferi için Fatih Terim'e haber verilmesini istenen Becali, "Fatih Terim'e haber verin. Morutan için artık 3 milyon euro istiyorum. Sahada aptal gibi dolaştı. Onun bedeli artık bu, 3-4 maçtır böyle oynadıysa bedeli de bu."

Gigi Becali, daha önce yaptığı açıklamalarda Olimpiu Morutan'ın transferi için Galatasaray'dan 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiklerini dile getirmişti.

Fatih Terim beğendiğini açıklamıştı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Morutan'la ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada "Kulübümüzün bazı tasarruflarını söylemem yanlış olur. O transferi yapamadığınız gibi bize çok pahalıya da mal olur. Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi. O zevki de daha önce abileri burada verdi. Hagi, Popescu ve Ilie hala buradalar. Top ayağındayken herkesin mutlaka oynamasını isteyeceği bir oyuncu, gelişeceğini de düşünüyorum, ben de onu beğeniyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 2
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Böyle söyleyen bir oyuncu Galatasaray’a gelip ayrılmak istediğinde de aynısını yapar karakter olarak kötü bir insan olduğunu gösteriyor kesinlikle alınmamalı
    Cevapla
  • TÜRKIYE 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulup başkanı kendi futbolcusuna hakadet ediyor. Morutan'ın açıklaması da akla ziyan! Bence bu adam kessinlikle alınmamalı ! Onun yerine Yunus AkGün oynasın
    Cevapla