Burak Elmas: Aramızdan ayrılan oyunculara göre transfer şekillenecek

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak." dedi.

Burak Elmas: Aramızdan ayrılan oyunculara göre transfer şekillenecek
Burak Elmas: Aramızdan ayrılan oyunculara göre transfer şekillenecek
GİRİŞ 16.08.2021 01:16 GÜNCELLEME 16.08.2021 01:16

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak. Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Biliyorsunuz transfer dinamik bir süreç ve her istediğiniz her an olamıyor” dedi.


Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, yarın deplasmanda GZT Giresunspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesi Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Yücel; Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri onuruna Giresun’da yemek verdi. Geceye Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet de takıldı.

BURAK ELMAS: ÇOK GÜZEL BİR TESADÜF OLDU

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Çok güzel bir tesadüf oldu benim için. Giresunspor büyük bir başarı göstererek zorlu bir yarıştan sonra Süper Lig’e çıktı. Onlar Süper Lig'e çıktı, biz de yönetim olarak aynı dönem seçildik. Kurada da ilk deplasmandan Giresun deplasmanı oldu. Herhalde kan çekiyor. Çok güzel bir tesadüf oldu, çok mutluyuz, çok güzel karşılandık. Burası çok güzel bir şehir. Burayı çok seviyorum. Rahmetli, önemli teknik direktörümüz Jupp Derwall’in de gelmeyi çok sevdiği bir deplasmandı. Umarım bundan sonraki senelerde Süper Lig’de kalacaklardır. Süper Lig’de Galatasaray ve Giresun nice mücadeleler verecektir. Bize de sık sık gelme, dostlarımızı, akrabalarımız görme fırsatı doğacak. O bakımdan çok mutluyum. Bizi geldiğimiz andan itibaren hakikaten evimizde hissettiren tüm Giresunlulara; başta sayın başkana ve sayın Ömer Yücel’e, hepsine çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"ARAMIZDAN AYRILACAK OYUNCULARIMIZ OLACAK, ONA GÖRE YENİ OYUNCULARIN ZAMANLAMASINA KARAR VERECEĞİZ"

Başkan Elmas, Galatasaray’ın transfer çalışmalarını hakkında ise "Son aşaması olmuş bir şey olsaydı, açıklamış olurduk. Şu anda elimizdeki kadroda gerçekten çok iyi oyuncular var, transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak. Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Biliyorsunuz transfer dinamik bir süreç ve her istediğiniz her an olamıyor. Onun için sıkı bir şekilde yönetim olarak da takip ediyoruz. Maalesef şunu söyleyebilirim ki gerçek anlamda taraftarlarımıza bir çağrı da bulunuyorum; Sosyal medyada olmayan rakamlar, olmayan görüşmeler gerçekten çok yazılıyor. Bunlara inanmasınlar. Dediğim gibi bizim bir stratejimiz var ve en doğru transferlerle, en uygun oyuncuları getirip, Galatasaray’ın geleceğini kurmaya çalışıyoruz. Galatasaray’ın geleceğini kurarken de bugün için yarınlarını tehlikeye atmamaya çalışıyoruz. Sabırlı olsunlar, bize güvensinler” şeklinde konuştu.

Emre Taşdemir’in Giresunspor’a transferi hakkında gelen soruya ise Burak Elmas, “Transferler, süreçler bittiği zaman açıklarız. Süreçleri anlatsaydık zaten bizim bu görevde olmamamız lazım. Bu tür süreçleri bırakın biz götürelim, bir şey olduğunda paylaşırız” dedi.

Sponsorluklarla ilgili de konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, birkaç görüşmenin devam ettiğini ve 5-10 gün içinde açıklamalar yapacaklarını dile getirdi.