Topun ağzındaki Luyindama kararını verdi!

Galatasaray'da Nelsson transferi ardından takım gönderilmek istenen stoper Christian Luyindama ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Topun ağzındaki Luyindama kararını verdi!
Topun ağzındaki Luyindama kararını verdi!
GİRİŞ 12.08.2021 13:17 GÜNCELLEME 12.08.2021 13:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray , son olarak Danimarkalı stoper Victor Nelsson'u kadrosuna kattı. Yaz transfer döneminin geride kalan diliminde; Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Berkan Kutlu, Sacha Boey, Cicaldau, Aanholt'u renklerine bağlayan Aslan, Nelsson'la birlikte stoper bölgesine de takviye yapmış oldu.

Falcao, Feghouli ve Diagne'yi kadroda düşünmeyen sarı-kırmızılı takım, Nelsson'un gelişi sonrası Luyindama için de benzer bir karar aldı. Beklenen teklifin gelmesi durumunda satılması planlanan Kongolu ise gitmeye sıcak bakmıyor.

Galatasaray'da Christian Luyindama topun ağzında. Yönetim, Victor Nelsson'un gelmesiyle yıldız stoperi satmaya sıcak baksa da Antwerp'ten gelen 2 milyon euro'luk teklif kabul edilmedi.

YORUMLAR 15
  • tebrikler luyindama 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün oynadığı oyundan sonra kesinlikle gitmemeli. Mükemmel oynadı.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın piyasası varsa bile GS'de huzursuzluk yüzünden takımın düşen performansıyla beraber adam da yokları oynuyor kritik hata yapıyor, 8m'ye aldığın genç adamı satamıyorsan ne desek boş. satarkan bonservisine alacağını say oldu sana türk tipi yöneticilik.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl iyi stoper ise kaç tane kritik maç gitti!
    Cevapla
  • Gs10 2 yıl önce Şikayet Et
    Satılmaması lazım bence.iyi bir stoper.sadece biz onu körelttik .iyi bir antrenman alırsa ve kendine iyi bakar sakatlığı nüksetmedikçe faydası olur.birde şöyle baksınlar; yerli stoperlerden çok çok iyi ve kaliteli.
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Çapraz bağlarınıda mı terim kopardı öyle terim düşmanlığı belirmiş kamuoyunda adam ne yaptı başarıdan başka . Demek ki bu durumu çekilemiyor cikcikler tarafından. Baktımı onların tarihinde bu başarıyı sağlamış bir direktörleri bulunmuyor buda normal sonuç. ÇATLAYIN EMİ!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle