Radamel Falcao'yu yıkan tezahürat!

St. Johnstone maçının ardından "Bay bay Falcao" tezahüratlarına morali bozulan Kolombiyalı forvet ayrılık hazırlıklarını hızlandırma kararı aldı.

Radamel Falcao'yu yıkan tezahürat!
Radamel Falcao'yu yıkan tezahürat!
GİRİŞ 10.08.2021 10:59 GÜNCELLEME 10.08.2021 10:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'den sonra sarı-kırmızılı taraftarlar da Radamel Falcao'nun biletini kesti. Takımdan ayrılmak istemeyen Falcao, St. Johnstone maçının ardından fikrini değiştirdi.

İki sene önce on binlerce kişinin coşkuyla havalimanında karşıladığı Falcao'yu, son St. Johnstone maçında yüzlerce kişi protesto etti. Hatta tepki ailesine kadar uzanınca yıldız oyuncu ayrılık kararı aldı.

St. Johnstone maçında kadroya alınan Falcao, ailesine locada yer ayırdı. Yıldız oyuncu ilk şoku ısınma hareketleri sırasında yaşadı. Taraftarlar tarafından yumruk şova en başta çağrılmaya alışmış Falcao, tribüne en son davet edilen isimdi.

Taraftarlar 1-1 biten maçın ardından üzgün şekilde stadı terk ederken, Kolombiyalı yıldızın eşi Lorelei Taron'u tribünde fark ettiler ve locaya doğru uzun süre, "Bay bay Falcao" diye tempo tuttular.

HEMEN EŞİNE ANLATTI

Eşi için söylenen olumsuz tezahüratlarla morali de bir hayli bozulan Lorelei Taron'un bu durumdan Radamel Falco'yu da haberdar ettiği ortaya çıktı.

Deneyimli oyuncu taraftarın da desteğini çekmesi üzerine, "Artık gitme zamanım geldi" görüşünü paylaştı. İkili, yaptıkları görüşmede yeni bir kulübe yelken açma zamanının geldiği konusunda hemfikir olup arayışları da hızlandırma kararı aldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 13
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadan 5 milyon euro bu GS ye helal olsun çok iyi yönetiyorlar takımı
    Cevapla
  • genc fb li 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalsaydin falkocum daha karpuz kesecekdik
    Cevapla
  • haydaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi bay bay money derse gider
    Cevapla
  • altair 2 yıl önce Şikayet Et
    durduğun hata gerçi adam haklı mis gibi maaş bırakılırmı
    Cevapla
  • fbjk 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu salatasaraylılar bu adam hani efsaneydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle