Morutan için olay açıklama! '3 milyon Euro bile etmez'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın transfer girişiminde bulunmayacaklarını belirttiği Olimpiu Morutan'la ilgili olarak FCSB'nin Başkanı Gigi Becali'den açıklama geldi.

Morutan için olay açıklama! '3 milyon Euro bile etmez'
Morutan için olay açıklama! '3 milyon Euro bile etmez'
GİRİŞ 03.08.2021 02:39 GÜNCELLEME 03.08.2021 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Romanya Ligi ekibi FCSB'de forma giyen Olimpiu Morutan'la, sarı kırmızılıların ismi sık sık anılırken Rumen kulübü oyuncusu için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Sarı kırmızılı kulüp, oyuncuya biçilen bonservis bedelini çok bulurken resmi bir girişim yapılmayacağı belirtildi.

"ŞU AN 3 MİLYON EURO BİLE ETMEZ"

Başkan Burak Elmas, Morutan'la ilgili resmi bir girişimde bulunmayacaklarını açıklarken Rumen basınına konuşan Becali, "Galatasaray'ın yerinde olsam o kadarını vermezdim. Morutan'ın son 3 maçını gördükten sonra vermezdim. Şu anda 3 milyon Euro bile etmez. Şu an değeri 3 milyon Euro bile değil ama yine de 8 milyon Euro'ya vermem. Türklerin ne kadar verdiğini bilmiyorum çünkü resmi olarak kimseyle görüşmedim." ifadelerini kullandı.

ELMAS: GÖRÜŞME OLMAYACAK

Galatasaray Başkanı Elmas, oyuncuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Morutan ile ilgili resmi teklif, yazışma, görüşme olmadı. Olmayacak." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    En iyi pazar Türkiye. Verin dolmayı 3 kuruşluk oyuncuyu 10 liraya satarsınız. Yıllar önce olmadı mı. Bogdan Stancu, Hagi' nin tavsiyesi ile Galatasaraua dünyanın parasına alındı. Bu futbolcu en son Gençlerbirliğinde oynadı, o takımında hali ortada.
    Cevapla