Benfica, Gedson Fernandes'i UEFA'ya bildirdi!

Benfica'nın kadrosunda tutmak istediği Gedson Fernandes için kararını verdi. Portekiz ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Spartak Moskova maçı öncesi Gedson Fernandes'i de listeye dahil etti.

Benfica, Gedson Fernandes'i UEFA'ya bildirdi!
Benfica, Gedson Fernandes'i UEFA'ya bildirdi!
GİRİŞ 31.07.2021 18:47 GÜNCELLEME 31.07.2021 18:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın uzun süredir transferini bitirmek için uğraş verdiği Gedson Fernandes'le ilgili Benfica'dan flaş bir hamle geldi.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Rus ekibi Spartak Moskova ile karşılaşacak olan Benfica, kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Teknik direktör Jorge Jesus'un belirlediği Şampiyonlar Ligi kadrosunda Gedson Fernandes de yer aldı. Portekizli orta saha oyuncusunu Spartak Moskova'ya karşı forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

TERİM'DEN GEDSON AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Benfica'nın Gedson Fernandes'i vermek istemediğini söylerken, "Gedson Galatasaray'da çok mutlu oldu, biz de onu seviyoruz ancak bu sene Gedson'u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül'e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir ama son cümleleri buydu. Hatta Türkiye'den başka kulüplerin de talip olduğu haberleri vardı ama onun Galatasaray'dan başka yerde oynayacağını açıkçası düşünmüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 5
  • Şaka gibi 2 yıl önce Şikayet Et
    Abuk sabuk adama 6,5 vereceğinize garantiye gidip 10 m€ verip bunu alsaydınız
    Cevapla
  • . . . 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes rosier değil. sen önce kendi adamını almak yerine rakibim topçusuna salça olursan, pirince giderken bulgurdan da olursun
    Cevapla
  • Haha 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka mensah. Gs önce mi istemişti. Boş adamsınız vesselam.
    Cevapla
  • Doğrusu bu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mensah ta salça olanlar noldu mensah. Şimdi gs salça öyle mi.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Farketmez gelsinde avrupada oynamasın bizdeki anlayış bu ne yazık ki
    Cevapla