Terim'den yönetime baskı! 7 isim satış listesinde

Galatasaray'da Fatih Terim, yabancı kontenjanında yer açılması için satış listesinde olan futbolcularla bir an önce yolların ayrılmasını istiyor.

Terim'den yönetime baskı! 7 isim satış listesinde
Terim'den yönetime baskı! 7 isim satış listesinde
GİRİŞ 28.07.2021 12:26 GÜNCELLEME 28.07.2021 12:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

   
Haber7 Spor Servisi

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, yabancı oyuncu sayısını azaltmak için yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Son transferlerle birlikte mevcut yabancı oyuncu sayısının 15'e çıkması Terim'in hamle şansını azalttı. Kadroya yeni takviyeler yapmak için yer açılmasını isteyen Fatih Terim yönetimden satış listesindeki isimlerin bir an önce elden çıkarılmasını istedi.

Terim'in ayrılabilir raporu verdiği isimler arasında; Valentine Ozornwafor, DeAndre Yedlin, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Jesse Sekidika, Mbaye Diagne ve Radamel Falcao yer alıyor.

Öncelik Feghouli, Babel ve Falcao'da

Yönetimin bu isimlerle tek tek görüştüğü kendilerinden kulüp bulmalarını istediği ancak şu ana kadar sarı-kırmızlı ekibi memnun edecek bir teklifin gelmediği öğrenildi. Özellikle Feghouli, Babel ve Falcao'nun yüksek maliyetlerinden kurtulmak isteyen Galatasaray yönetimi bu oyuncuların menajerleriyle temas halinde.

Son çare kiralık göndermek

Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen Galatasaray, son çare olarak Ozornwafor, Sekidika, Diagne ve Yedlin'i Süper Lig ekiplerine kiralık olarak teklif edecek.

YORUMLAR 28
  • Anlamıyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Sekidika ilk psv maçında oynadı (belki de en iyilerdendi) rövanşta ilk 11’de bu haberi yazanlar hangi kafayla onu da ekliyor
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Falcao niye gitsin,el ense beşmilyon euro cepte yıllık garanti,ücretini bir yıl albayrak bir yıl terim karşılasın gs yi bu kadar seviyorlarsa.
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın GS de onca başarısı var bir PSV yenildi diye demedikleri kalmadı adaminy aldirdigi oyuncuları kaliteli ama oynamıyor lar adam ne yapsın ilginç
    Cevapla
  • işte öyle 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları da kendisi getirmişti... yeni komisyonların alınabilmesi için gidenlerin olması gerekiyor...
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Ar damarı çatlamış bunun, kendi getirdiği adamları gönderin diye yönetime baskı yapıyor. Terim ile Galatasaray hep eksiye gider
    Cevapla
  • 04 04 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle