Fernandes'ten Galatasaray'a kötü haber!

Benfica'da Teknik Direktör Jorge Jesus, Jedson Fernandes'in takımda kalması yönünde rapor verince Galatasaray'ın transfer planı suya düştü.

Fernandes'ten Galatasaray'a kötü haber!
Fernandes'ten Galatasaray'a kötü haber!
GİRİŞ 26.07.2021 09:42 GÜNCELLEME 26.07.2021 09:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

G.Saray’ın kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes için Benfica’dan bu operasyona rötar yaptıracak ya da çıkmaza sokacak bir yanıt geldi.

Portekiz ekibinin hazırlık kampında bulunan Gedson performansı ile göze girerken teknik direktörü Jorge Jesus da bu oyuncu için olumlu rapor sununca G.Saray’ın teklifi de şimdilik masada kaldı.

B PLANI OLABiLiR

Orta sahaya 2 takviye birden yapsa da Benfica Başkanı Rui Costa, G.Saray ile yapılan son görüşmede “Gedson’u kadroda tutmayı düşünüyoruz. Teknik heyetimiz takımda kalmasının daha doğru olacağı görüşünde” diyerek şu an için Portekizli futbolcuyu bırakmayı, transferini düşünmediklerini dile getirdi.

Bu yanıt Gedson’la transfer operasyonunda büyük aşama kaydetmek isteyen G.Saray’da hesapları bozdu.

Sarı kırmızılılar, Gedson için bekleyişe geçse de Benfica’nın kararını değiştirmeme olasılığına karşı alternatif planlar üretecek. (Hürriyet)

YORUMLAR 5
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim'in rui Costa ile iyi ilişkileri safsatası da sona erdi çok şükür. Messi gelse adamı iki ayda İbrahim üzülmez yapar.
    Cevapla
  • Sende 2 yıl önce Şikayet Et
    Geliyosan gel be kardeşim. Terim seni kötü oynadığında bile 11 de sabredip oynatmasa zor gelirdin kendine. İhanet etme seni kendine getiren klübe!!
    Cevapla
  • Haha 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahaa ne komik adamsınız arkadaş. Adam profesyonel ve istediği takıma gider. İhanet falan ergence yorumlarda bulunmaktan vazgeçin artık gençler.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyla alakqlı bişey değil takımla alakalı bişey transferin gerçekleşebilmesi işin hem benfica'nın hende gedson'un onay vermesi lazım
    Cevapla
  • RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşver kurtuldunuz adam çöp
    Cevapla