Olimpiu Morutan'ın menajeri: Fatih Terim onu istiyor

Steaua Bükreş'in Rumen yıldızı Olimpiu Morutan'ın menajeri, transfer gelişmesini doğrularken, Fatih Terim'in Morutan'ı çok istediğini söyledi.

Olimpiu Morutan'ın menajeri: Fatih Terim onu istiyor
Olimpiu Morutan'ın menajeri: Fatih Terim onu istiyor
GİRİŞ 25.07.2021 21:41 GÜNCELLEME 26.07.2021 00:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV'ye 5-1 yenildikten sonra transferde gaza basan ve Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'la anlaşmaya varan Galatasaray, bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılılarda scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan'a Fatih Terim'den onay çıkarken, yıldız ismin menajeri Florin Vulturar da transferi doğruladı.

"FATİH TERİM ONU İSTİYOR"

Rumen basınından Gazete Sportulor'a konuşan Vulturar, "Morutan, FCSB'den ayrılmak istiyor. Fatih Terim onu istiyor, bu doğru. Ayrıca Morutan da Galatasaray'da oynamak istiyor. Ancak transfer o kadar kolay bitebilen bir şey değil. Şu anda biten bir şey yok. Ayrıca teklifleri net olarak açıklamam doğru olmaz. Galatasaray'ın bir ilgisi var. Doğru miktarda bu transferin olacağını düşünüyorum." dedi.

Florin Vulturar ayrıca, "Becali 15 milyon euro istediğini açıklamıştı. Galatasaray çok büyük kulüp. Çok sevilen, olağanüstü taraftarlara sahip bir kulüp." ifadesini kullandı.

22 yaşındaki Morutan geçen sezon 36 maçta 8 gol atarken 15 golün de hazırlayıcısı olmuştu.

Morutan: Galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum

"Daha ucuza transfer olabilmek adına ilk iki maç kötü oynadım. Şaka yapıyorum. Galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum. Neler olacak göreceğiz. Cicaldau'yu transferi nedeniyle tebrik ederim. Ona iyi şanslar diliyorum."

YORUMLAR 8
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim onu da bir kuşa benzetir.
    Cevapla
  • Mustafa_GS 2 yıl önce Şikayet Et
    15m-€!?!?!?!!!
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri zenginleşirken Galatasaray Fakirleşti
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gençler neden böyle değil gençlik ve spor bakanlığı uyuyor beden terbiyesi genel müdürlüğü uyuyor sayın cumhurbaşkanım bu işi bu kadar zor mu devlet dünya nın parasını harcıyor elde var sıfır birde yabancı sporculara para ödüyorsun başka dallardan para kazaniyoruz sporda har vurup harman savuruuyoruz sayın Melih Gökçek i getir sorunu düzeltsin saygilarimi sunarım
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    rumen pazarı gene emecek gs nin kanını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle