Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!

Galatasaray'ın yeni transferi Alexandru Cicaldau, İstanbul'a geldi. Milli futbolcunun 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!
Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da!
GİRİŞ 24.07.2021 11:07 GÜNCELLEME 24.07.2021 11:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau İstanbul'a geldi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'ten kalkan Türk Hava Yollarına ait uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen Cicaldau'yu, sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Burada olduğum için mutluyum. Umarım her şey iyi gidecek." ifadelerini kullandı.

Kovid-19 aşısı bulunan futbolcu, havalimanında bir de testten geçirildi. Cicaldau'nun havalimanından ayrıldıktan sonra sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR 11
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Verilen bu paralara yazık. Sanki babalArinin parasını harcıyorlar.. bu dönemde kim bir futbolcuya bu kadar para verir. Elin oğlu GS butcesinin yarısıyla bize 5 attı. Yazım. Kendi çocuklarımızı adam gibi yetiştirelim. Artık Bülent emre hakan Suat oğuz Aykut gibi futbolcular yetistiremiyoruzzzz.
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayin elindeki kadroyu yilmaz vural yada hikmet karamana teslim edin bakin bakalim takim taktik oyun anlayisi nasil oluyormus herkese ogretsinler ama olmaz nedense isin ehli bir yerlere gelemezken isin ehli olmayan insanlar ekmek yiyebiliyor sasirdikmi hayir....
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    yilmaz vural yada hikmet karamana boyle kadrolar kurulmuyor vesselam onlarada boyle kadrolar kurulsun gorelim adamlar kisitli kadrolarla bisyler yapiyorlar...
    Cevapla
  • Başkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural veya Hikmet Karaman en çok değiştirilen teknik direktörler arasında.
    Cevapla
  • Tugay 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza sahasına orta yapabilen duran topları iyi kullanabilen oyuncu aldı sonunda
    Cevapla
  • Mehmet Salih Önel 2 yıl önce Şikayet Et
    Rumen değil Romen. Rumlara Rumen Romanyalılara Romen Çingenelere Roman denir
    Cevapla
  • Ayaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rumlara Rum denir dostum
    Cevapla
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim'in işi artik bitti.taktik anlayış oyun okuma inatla ve gazla olmuyor.Alman hocaların devri artık.At sahibine göre kişner.Leipzig nasıl oynatti Nagelsman gördünüz.hemen Münih kaptı hocayı.Futbolcu değil hoca transfer edeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle