Galatasaray'da 3 isimle ayrılık görüşmeleri!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, takım bütçesini zorlayan Falcao, Feghouli ve Mbaye Diagne ile ayrılık görüşmelerine başladı.

Galatasaray'da 3 isimle ayrılık görüşmeleri!
Galatasaray'da 3 isimle ayrılık görüşmeleri!
GİRİŞ 21.07.2021 10:21 GÜNCELLEME 21.07.2021 10:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas seçilir seçilmez tecrübeli teknik direktör Fatih Terim ile takımda kalacak ve ayrılacak isimleri için karar verdi. Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Başkan Elmas görüşmeleri sıklaştırdı. Galatasaray'da en çok kazanan isimlerin başında yer alan Falcao ve Feghouli, yapılan görüşmelerin ardından son kararlarını Galatasaray yönetimine iletti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSV maçı öncesi yaptığı basın toplantısında Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne konusunda flaş açıklamalarda bulunmuştu. Terim açıklamasında, "Feghouli de, Falcao da, Babel de bizim önemli oyuncularımız. Başkanımızın 4 oyuncuyla ilgili ekonomik işareti, oyuncularımızın teknik kapasiteleriyle, verdikleri hizmetle alakası yoktu. Onlar bizim kıymetlilerimiz, Galatasaray'a hizmet etmişlerdir. Onlardan faydalanmayı düşünüyoruz. Falcao'ya 1 günlük hafif sakatlığı için izin verdik, Feghouli'ye de sıkıntı olmasın diye izin verdik. 3 arkadaşımız da bizim için değerlidir. Falcao bana geldi dün, kendisinin bizimle beraber Eindhoven maçına gelmek istediğini ifade etti, bu da beni son derece memnun etti. Bu önemli isim, inşallah şans verdiğimizde en iyi hizmeti yapacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın takım bütçesinin %48'ini oluşturduğu söylediği 4 futbolcudan üçüyle ayrılık için görüşme yapıldı. Elmas'ın; Falcao, Feghouli ve Diagne ile kendilerine takım bulmaları konusunda konuşulduğu, çok kazanan diğer isimlerden Muslera ve Ryan Babel'le ise ayrılık düşüncesinin bulunmadığı dile getirildi.

Yıllık 5 milyon euro net ücreti bulunan Falcao ile yaptığı görüşmenin olumlu bir havada geçtiği öğrenildi. 2.4 milyon kazanan ve 2 sene daha kontratı bulunan Diagne'nin da ayrılma konusunda zorluk çıkarmayacağı bildirildi. Bonuslarla 4.5 milyon euronun üzerine çıkan Feghouli'nin ise gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığı ifade edildi.

YORUMLAR 6
  • ?????! 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş transfer etmeden önce düşünecektiniz adam niye gitsin ona göre transfer yapılırken yöneticilerin o transferden sorumlu olması gerekir kulübü kimse zarara uğratamaması için bir şekilde önlem alınmalı sağlık kontrolünde falcao’ya sağlam raporu kim verdiyse falcao’nun maliyetini üstlenmeli aksi taktirde o sağlık kontrolünden geçmesinin ne anlamı kalıyor
    Cevapla
  • Z.Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaşları yüksek ve başarı katkısı yok diye gönderilecekmiş..Gezzal da da durum aynı değilmi gönlü Beşiktaş 'ta olduğunu söyleyen futbolcunun menajerinin tuzağına düşüp neredeyse 2 katını teklif eden gs yönetimi bu ne tezat bir durum...
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha sergende bjk nin çocuğuydu imzayı zor attırdınız. Bu işleri geçin futbolcu para nerdeyse oraya gider. Kendinizi kandırmayın.
    Cevapla
  • K. F 2 yıl önce Şikayet Et
    Mantıklı
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ve feguliye parasının yarısını verin yollayın, diagne ye bonservisini verin postalayın. Aksi halde bir yere gitmezler.
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim olduğu sürece bu arda Babel donk Ömer emre Taşdemir gibi takozlari izleriz asıl defolup gitmesi gereken kişi terim ve ailesifir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle