Galatasaray'ın kasasına 10 milyon dolar girecek!

Socios.com platformuna Eylül 2019’da dahil olan sarı-kırmızılılara ağustos ayının ilk haftasında 10 milyon dolarlık bir ödeme yapılacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın kasasına 10 milyon dolar girecek!
Galatasaray'ın kasasına 10 milyon dolar girecek!
GİRİŞ 19.07.2021 12:06 GÜNCELLEME 19.07.2021 12:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor ve eğlence sektörünün kripto parası Chiliz ($CHZ) tarafından hayata geçirilen ve Socios.com platformuna Eylül 2019’da dahil olan sarı-kırmızılılara ağustos ayının ilk haftasında 10 milyon dolarlık bir ödeme yapılacağı öğrenildi.

Daha önce 3 milyon dolar ön ödeme alan Galatasaray , $GAL Fan Token’ın gösterdiği performansla önemli bir bir gelir elde edecek. Sarı-kırmızılılar böylece 1.5 senede 13 milyon dolar kasasına koymuş olacak.

Ağustos başında alınacak 10 milyon dolar özellikle transferde sarı-kırmızılıları rahatlatacak. Burak Elmas yönetimi, bu nakitle transfer işlemlerini halletmeye çalışacak.(Milliyet)

YORUMLAR 9
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    GS başkanlık, Fatih Terim güzellemesi ve rakip takım düşmanlığı ile mümkün olmuştur. Bu vizyon GS başarı getirmeyecek, hep birlikte göreceğiz. Bu arada kesinlikle GS düşmanı değilim, hele Fatih Terim hiç değil.
    Cevapla
  • Mahinurdan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarısını fatih terime harcadılar zaten 5 milyon dolarla kiralık futbolcu bile alamazsın
    Cevapla
  • ziyag 2 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak ki 10milyon daha yiyecekler
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    abicim koin dusuyor nasim para odemesi yapabiliryor ne bu nasil kazanilir resmen para kazanma yere dustu ahir saman
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde Mustafa Cengiz’in tek kare fotoğrafı hatta adı hatta Yönetimi’nin birinin kelimesi geçmemesi çok ayıp. Öyle olmasa bile Sanki Burak elmas’ın Başarısıymış gibi bir algı var kullanılan fotoğrafta özellikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle