Galatasaray'a yeni Amrabat!

Galatasaray, eski futbolcusu Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Ambrabat'ı kadrosuna katmak istiyor. İtalyan medyası, Galatasaray'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübü Fiorentina ile transfer görüşmesi yaptığını öne sürdü.

Galatasaray'a yeni Amrabat!
Galatasaray'a yeni Amrabat!
GİRİŞ 16.07.2021 11:03 GÜNCELLEME 16.07.2021 11:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Fiorentina'nın Faslı ön liberosu Sofyan Amrabat ile ilgileniyor. Galatasaray'ın Amrabat için Fiorentina ile görüşmelere başladığı ve Faslı oyuncu için ısrarcı olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılıların eski yıldızı Nordin Amrabat'ın kardeşi olan 24 yaşındaki orta saha geçen sezon Fiorentina ile 33 maça çıktı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR 
Yirmi dört yaşında olan ve orta sahada görev yapan Faslı yıldız futbolcu Sofyan Amrabat için Galatasaray'ın kiralama formülünü devreye sokacağı iddia ediliyor. Görüşmeler sürüyor.

DEĞERİ 15 MİLYON EURO

İtalyan Ligi ekiplerinden Fiorentina ile 2024 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu Sofyan Amrabat'ın güncel piyasa değeri ise tam 15 milyon Euro.

FATİH HOCA DA ONU BEKLİYOR

Şampiyonlar Ligi ön elemeleri sebebiyle sezonu erken açan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in de Amrabat transferi için gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi. Tecrübeli hoca onun takıma katılmasını bekliyor.

Sofyan Amrabat'ın ağabeyi Nordin Amrabat, 2012-2015 yılları arasında Galatasaray forması giymişti.

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • byx68 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun vizyonu işte. ekileri bulamazsa onun alrabasını buluyor.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha eski amrabattan çok verim aldık yenisi geliyormuş. Dalga mı geçiyorsunuz.
    Cevapla