Türkiye, Galatasaray'a yapılan çirkinliğin hesabını sordu!

Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Diamessis Dışişleri Bakanlığına davet edilerek, Galatasaray futbol takımı kafilesine Atina'da sergilenen tutum şiddetle protesto edildi.

Türkiye, Galatasaray'a yapılan çirkinliğin hesabını sordu!
Türkiye, Galatasaray'a yapılan çirkinliğin hesabını sordu!
GİRİŞ 13.07.2021 20:04 GÜNCELLEME 14.07.2021 10:23
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin Dışişleri Bakanlığından edindiği bilgiye göre, Olympiakos futbol takımı ile hazırlık maçı yapmak üzere Atina'ya giden Galatasaray futbol takımı kafilesine dün havaalanında gösterilen tavırdan duyulan rahatsızlık nedeniyle Yunanistan'ın Ankara Büyükelçisi Diamessis, Bakanlığa çağrıldı.

Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan'a giden Galatasaray Futbol Takımı, Yunan yetkililerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerini kabul etmemesi ve sergiledikleri kaba davranışlara tepki olarak Atina'dan geri dönme kararı almıştı

Diamessis'e, Galatasaray kafilesinin Atina Uluslararası Havalimanı'nda gördüğü kötü muameleye ilişkin şiddetli protesto iletildi.
 

Yunanistan'da Galatasaray'ı şoke eden tavır! Test krizi...Yunanistan'da Galatasaray'ı şoke eden tavır!


Yunanistan'a verilen protesto notasında, kafilenin karşılaştığı durumun kural dışı, ayrımcı ve dostluktan uzak olduğu kaydedildi.

Ayrıca Yunanistan'dan, gelecek dönemde ülkeyi ziyaret edecek spor kulüplerine karşı benzeri bir muamelenin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri alması talep edildi.

YORUMLAR 122
  • adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kin tutarken,biz kin tutma özelliğimiz yokmuş gibi davranıyoruz. Aynı
    Cevapla
  • HAmza 2 yıl önce Şikayet Et
    Batılı ile ticaret yapalım, diplomasi yürütelim evet ama... Onlardan dost olmaz bunu bilelim.
    Cevapla
  • kelleci 2 yıl önce Şikayet Et
    bu olaydan sonra yunanistana bizim sahil güvenlik gibi davranacaksınız yani balıkçılarımıza taciz yapıyorlar sahil güvenliği görünce kaçıyorlar ülkemize girişleri kolay olmasın hatta öyle bir yapalım ki bizim gibi çekip gitsinler biz giremedik madem onlarda girmesinler yeterin biz ne yaparsak yapalım hep kötü ülkeyiz anlayacakları dilden konuşun
    Cevapla
  • Hakkımızda 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynn
    Cevapla
  • vtandaş.. 2 yıl önce Şikayet Et
    oraya gitmelerinde ve Türkiye yi küçük düşürmelerinde kasıt mı var. Ner varda yunanistana gidiyorsunuz. çok mu gerekli. Maksat başka. gs de torinolu şabanı kollayan yöneticileri unutmadık.
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunan takımıyla maç yapmanın ne önemi var ? Başka takım mı yok istenmediğin yere gidiyorsun ?
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    İstediği ülkeye gider istediği takımla maç yapar ne alaka neden gitmiş... Haberdar bile olmadan yorum yaptığına kafan güzel heralde
    Cevapla
  • gurbetci 66 2 yıl önce Şikayet Et
    kiniyorum sidetle protesto ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle