Galatasaray'dan Ndao için resmi teklif!

Galatasaray, Karagümrük’ün Senegalli hücumcusu Ndao için İstanbul ekibine, geçen sezon kiraladıkları Jimmy Durmaz ve 2.5 milyon Euro teklif etti.

Galatasaray'dan Ndao için resmi teklif!
Galatasaray'dan Ndao için resmi teklif!
GİRİŞ 06.07.2021 10:44 GÜNCELLEME 06.07.2021 12:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Galatasaray’da yeni yönetim, kolları sıvadı. Teknik direktör Fatih Terim’le sözleşme yenilenmesinin ardından tamamen transfere odaklanan Sarı-Kırmızılı idareciler, Karagümrük’ün 24 yaşındaki kanat oyuncusu Alassane Ndao için gözünü kararttı.

Başkan Burak Elmas’ın, başarılı futbolcu için İstanbul ekibinin başkanı Süleyman Hurma’yı arayıp direkt olarak teklifte bulunduğu öğrenildi. Elmas’ın, Ndao için geçen sezon Karagümrük’te kiralık olarak görev yapan Jimmy Durmaz’ın bonservisini ve 2.5 milyon Euro da para önerdiği kaydedildi. Tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

Formayı giymeye hazır

Yunanistan ekiplerinden Olympiakos’un da radarında bulunan yıldız futbolcunun, İstanbul’daki yaşamından memnun olduğu ve kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray forması giymeye hazır olduğu ifade edildi. Başarılı isim için ilk etapta 4 milyon Euro’luk bir talebi bulunan Karagümrük’ün, takas artı para formülüyle gelen teklife bu hafta içerisinde yanıt vermesi bekleniyor.

20 gole katkıda bulundu!

Geçen sezon Süper Lig'de 38 maçta forma giyen Ndao, 11 gol, 9 asistlik performans sergiledi!

YORUMLAR 4
  • geri çekin 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray çıldırmış. 2.5 milyon euroya ne oyuncular var. birde üstüne cimi durmazı veriyor. 4 milyon euroya mı alacaksınız ndaoyu. teklif geri çekilmeli. yüzlerce alternatifi var ndao nun.
    Cevapla
  • Çaldıran.....1514 2 yıl önce Şikayet Et
    Karagümrük teklifi kabul etmesin ; takassız 5milyon istesinler.....
    Cevapla
  • GS, Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı gördük. Bizim yerlilerden bir şey olamaz. Yabancı bizimkilere göre hem daha ucuz hem de kaliteli. Ben artık yabancı sınırlamasına karşı değilim. Takım oyunu bizimkilerde yok, teknik yok, zaten tembeller kosmuyorlar. Bırak yabancılar oynasın.
    Cevapla
  • AYARSIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Paralara bak ya. Sanki dünyayı kurtarıyor adamlar. Bunlara da vergi gelsin.
    Cevapla