Falcao'dan indirim teklifine yanıt!

Galatasaray'da yolların ayrılması hedeflenen Radamel Falcao, yıllık ücretinde indirime giderek sözleşmesi bitene kadar takımda kalmak istiyor.

Falcao'dan indirim teklifine yanıt!
Falcao'dan indirim teklifine yanıt!
GİRİŞ 03.07.2021 10:46 GÜNCELLEME 03.07.2021 10:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da son 2 sezondur sakatlıklardan kurtulamayan Radamel Falcao ile yolların ayrılması bekleniyordu. Burak Elmas ve yönetimi, yıllık 5 milyon Euro kazanan Radamel Falcao'ya gelecek teklifleri beklerken Kolombiyalı yıldızla yolların ayrılması planlanıyor.

Yönetimin Radamel Falcao ile yaptığı görüşmede yıldız oyuncuya yıllık ücretinde indirme gitmesi istendiği ifade edilirken Falcao'nun bu öneriye sıcak baktığı iddia edildi.

MLS'ten bazı teklifler alan Falcao'nun İstanbul'da mutlu olduğu ve kontratının bitimine kadar İstanbul'da kalmayı düşündüğü ifade edildi. 


 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes oynamıyor demiş de 40 maça çıkıp 20 gol atmış, on sene takımlarda genç diye kalıp küpünü doldurup ikinci lige gidenlerden iyidir en azından marka adam.
    Cevapla
  • Vatandaş TC 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık bu. Ücreti yükseltilmeli. O olmasa Galatasaray hiç birşey. Memnun olmazmi . Oynamadan 5 milyon Euro kazanıyor . Hayirmi dicek . Bu adama yıllık en fazla 1,5 milyon Euro verilsin oynamadığı maçlarda alacağından dusulsun. Yani her oynadığı maç başı para alsin.
    Cevapla
  • Halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık bu. Ücreti yükseltilmeli. O olmasa Galatasaray hiçbirşey.
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Memnun olmazmi . Oynamadan 5 milyon Euro kazanıyor . Hayirmi dicek . Bu adama yıllık en fazla 1,5 milyon Euro verilsin oynamadığı maçlarda alacağından dusulsun. Yani her oynadığı maç başı para alsin.
    Cevapla
  • Salim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbol yönetimi malın önde gideni.rahmetli İlhan cavcav dan hiç mi ders almadınız.almazsaniz böyle borç batağında yuzersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle