Kaan Ayhan ile masaya oturuluyor!

Galatasaray'da Kaan Ayhan ısrarı sürüyor. Sarı-kırmızılı yönetici Işıtan Gün'ün, milli yıldızın kulübü Sassuolo ile masaya oturacağı öğrenildi.

Kaan Ayhan ile masaya oturuluyor!
Kaan Ayhan ile masaya oturuluyor!
GİRİŞ 02.07.2021 13:05 GÜNCELLEME 02.07.2021 13:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in transferini en çok istediği isimlerden biri olan Kaan Ayhan için düğmeye bastı. 

Sarı-Kırmızılılar'ın futboldan sorumlu yöneticisi Işıtan Gün'ün kulüpten yetki alan bir menajer ile İtalya'ya gittiği öğrenildi. Gün, Sasusolo kulübü ile masaya oturacak.

G.Saray milli futbolcu ile her konuda anlaşmış, Sassuolo ile pazarlıklara başlamıştı. Ancak son yapılan görüşmelerde İtalyanlar'ın transferde zorluk çıkarması üzerine harekete geçildi.

Ayrıca Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de Kaan için ısrarcı olması, Sarı-Kırmızılılar'ın bu hamlesinde önemli bir rol oynadı. Alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcu için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

Terim hem stoper hem sağ bek hem de ön libero bölgesinde oynayabilen Kaan'ı mutlaka takımda görmek istiyor. Yıldız futbolcu da milli takımda hocalığını yapan Terim faktörü nedeniyle Galatasaray'a çok daha sıcak bakıyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • kadro yeterli 2 yıl önce Şikayet Et
    bana göre galatasarayın kadrosu yeterli. sadece bir yerli on numara yerli bir sol bek daha ve yerli bir kaleci daha gs şampiyon olur.
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray aç karnını doyursun önce. Yarın öbür gün asgari ücretliden 5 tl istemeye başlarlar.
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn Alpi,,,Biliyorum ki Sen de bir asgari ücretlisin, GS Spora 5 TL destek vermek sana büyük mutluluk veriyor değil mi? Kendini önemli hissediyorsun değil mi?
    Cevapla
  • alpi 2 yıl önce Şikayet Et
    önce sen aç karnını bi doyur.
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’ı boşverde Ali koç seni kaç para çarptı, kaç paralık bi fenev oldun onu bi söylesene. Puhahaha
    Cevapla