Kaan Ayhan adım adım Galatasaray'a!

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesinin ardından sarı - kırmızılı takımda transfer hız kazandı.

Kaan Ayhan adım adım Galatasaray'a!
Kaan Ayhan adım adım Galatasaray'a!
GİRİŞ 27.06.2021 11:42 GÜNCELLEME 27.06.2021 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray transferde atağa kalktı. Sarı-kırmızılılar, ilk hamlesini Kaan Ayhan için yaptı ve kısa sürede amacına ulaştı. Milli futbolcunun transferinin imza aşamasına kadar geldiği ifade edildi.

Bu transferin tamamlanması için İtalya'ya giden yönetici Işıtan Gün'ün, Sassuolo Kulübü yetkileriyle masaya oturduğu ve Kaan Ayhan için tarafların anlaşma noktasına geldiği belirtildi.

2024'e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu için Galatasaray 3 milyon euro bonservis ödemeyi kabul etti. Tarafların ödeme planı üzerinde son detayları görüşürken, Kaan Ayhan konusunda yaşanan olumlu gelişme, özellikle yeni yabancı düzenlemesi nedeniyle Teknik Direktör Fatih Terim'i mutlu etti.

YERLİ TAKVİYESİ

Hem savunma zaaflarını gidermek hem de kaliteli yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu konuda Kaan ile işe başlamış oldu.

19 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Serie A'da çok fazla şans bulamayan Kaan Ayhan, 19 müsabakada forma giydi, 5 karşılaşmayı 90 dakikada tamamladı. Stoper dışında sağ bek olarak da görev yapan Kaan, Euro 2020 grup maçlarında da şans bulmuştu. (Milliyet)

YORUMLAR 2
  • koyalım 2 yıl önce Şikayet Et
    bir senede bitirirler. bizdeki yönetimler ve teknik adamlar yabancı hayranı, onlara milletin parasını vermekten zevk alıyorlar. yerli oyuncu para isterse kadro dışı olur.
    Cevapla
  • VATANSEVER VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    bu haberin kaynağı kim bilmiyorum ama başka sitelerde de gördüm bu haberi ve hepsinde de yaşı 24 yazılmış oysa ki yaşı 24 değil 26
    Cevapla