Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu için yeni teklif

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nu Fatih Terim'in yeniden kadroda görmek istemesinin ardından, yönetim girişimde bulundu.

Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu için yeni teklif
Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu için yeni teklif
GİRİŞ 26.06.2021 21:58 GÜNCELLEME 26.06.2021 22:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan ve sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona eren Halil Dervişoğlu'nu yeniden kadrosuna katmak istiyor.

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Brentford'a 1 milyon Euro kiralama bedeli + 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Galatasaray'ın toplamda 5 milyon Euro'yu bulan teklifini beğenmeyen Brentford, rakamın artırılmasını istedi.

İngiliz ekibi, 21 yaşındaki milli futbolcu için Galatasaray'dan 7 milyon Euro talep etti. Galatasaray yönetimi, düşünmek için süre isterken; son bir teklif daha yapılmasına karar verildi.

YORUMLAR 9
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Halil tipik emre beleşoğlu gibi agresif ve atarlı. Bize artistlik yapan topçu lazım değil fener istiyormuş ya, orda dervişlik yapar imana gelirler...
    Cevapla
  • Sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu rakam yeterli. Bekleyin önerdiğiniz rakama gelecekler. Sabır.
    Cevapla
  • Tabii 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzyıllık kulüplerin doğru düzgün alt yapısı yok.Futbolumuzun neden battığını gösteriyor.Lobi için harcayacaginiz parayı altyapı için harcayın.Belki üç yıl şampiyon olmazsınız ama dünyanın önde gelen futbol kulüplerinden biri olursunuz.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulüplere alt yapısıda dahil transfer yapma yasağı gelmeli alayına alt yapından yetiştir oynat
    Cevapla
  • 1299 2 yıl önce Şikayet Et
    Bankalarala pazarlık yapıyorar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle