Galatasaray, Adam Ounas'ın peşinde

Galatasaray, adı Beşiktaş'la anılan Napoli'nin Cezayirli futbolcusu Adam Ounas'ı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Adam Ounas'ın peşinde
Galatasaray, Adam Ounas'ın peşinde
GİRİŞ 24.06.2021 19:00 GÜNCELLEME 24.06.2021 19:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in, yeni başkan Burak Elmas'a verdiği listede talep ettiği sağ kanat takviyesi için İtalya'dan bir isim gündeme geldi.

Bonservisi Napoli'de olan ve sezonu Crotone takımında kiralık geçiren Adam Ounas, Sarı-Kırmızılılar'ın radarına girdi. Adı Beşiktaş'ın transfer gündeminde de geçen Cezayirli futbolcuyu özellikle Terim'in çok istediği, yönetimin bu nedenle kesenin ağzını açtığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, 3-4 milyon Euro'luk bir bonservis bandında 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almaya çalışacak. Solak yıldız, sağ kanadın yanı sıra sol açık ve forvet arkasında da görev yapabiliyor.

Vatandaşı Feghouli'nin yerine

Adam Ounas transferi gerçekleşirse, vatandaşı Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'ın sağ kanadındaki yerini almış olacak. Terim'in aklındaki plan, solda sağ ayaklı Onyekuru veya Kerem'i, sağda da sol ayaklı Ounas veya yine transferi gerçekleşirse Halil Akbunar'ı oynatmak.

YORUMLAR 3
  • Düzceli 2 yıl önce Şikayet Et
    Be diyordu bu sahte elmas bizim taliplerimize rakiplerimiz musallat oluyor. Bende demiştim ki kişi kendinden bilir işi. İki günde haklı çıkardı bizi. Yollardır aynı tiyatro!!!!
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal murat çakma 3 yıldızlı bu Beşiktaş ağlayarak aldılar 2. Yıldızı Koray abimiz sağolsun
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadiii kendi denginizle muhatap olun siz kimsiniz.
    Cevapla