Trabzonspor'da Flavio'ya 3 talip birden!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonsporlu Flavio, bordo-mavililer tarafından kiralanmak istenirken, Süper Lig'den 3 kulüp Brezilyalı futbolcuya talip oldu.

Trabzonspor'da Flavio'ya 3 talip birden!
Trabzonspor'da Flavio'ya 3 talip birden!
GİRİŞ 22.06.2021 12:04 GÜNCELLEME 22.06.2021 12:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Üç sezon daha sözleşmesi bulunan futbolcuyu bu sezon kadrosunda düşünmeyen Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda, Karadeniz ekibinin gönderilecekler listesine konan Flavio’ya, Giresunspor, Kayserispor ve Adana Demirspor’un talip olduğu ifade edildi.

Trabzonspor Yönetimi’nin, 25 yaşındaki futbolcu için görüşmeleri devam ettirdiği, son kararın oyuncunun görüşü de alınarak verileceği belirtildi.

Bu sezon ligde 31 karşılaşmada ilk 11’de ya da sonradan girerek forma giyen Sambacı bir gol attı, iki asiste ulaştı. Abdullah Avcı tarafından istenmeyen Flavio, merkez orta saha ve 10 numara olarak görev yaptı, çok az maçta da orta sahanın sağ kanadında şans buldu. (Skorer)

YORUMLAR 3
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Trabzonspor daki sıkıntı orta saha oyuncularının hepsinin aynı tipte yani kısa boylu çelimsiz güçsüz teknik olmayan kişiler olmasıdır örnek flavio , trondsen, baker, 2 Abdulkadirler.dunya futbolunda bu tip Orta saha oyuncularına yer Yok oynatmıyorlar.
    Cevapla
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi ve hırslı bir oyuncu, Avcı ya gözlük lazım. Taraftar olarak kalmasını istiyorum. Çok koşan caba sarfeden bir futbolcu. Takım baskı yediğinde ileride basacak tipte bir topçu. Orta alanın geçilmesi zorlaştıracaktır.
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu_61 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın Mollam. Komşumuz ve kardeşimiz Giresunspor'a gitmesini isterim... Süper Lige Hoşgeldiniz Çotanaklar
    Cevapla