Galatasaray'da hedef 10 günde 10 imza!

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon için şampiyon kadroyu kurmak isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray'da hedef 10 günde 10 imza!
Galatasaray'da hedef 10 günde 10 imza!
GİRİŞ 22.06.2021 10:24 GÜNCELLEME 22.06.2021 10:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas'ın seçilmesiyle, teknik direktör Fatih Terim ile devam kararı alındı ve transfer çalışmaları hızlandı.

Yeni yönetim çalışmalarını son sürat devam ettirirken, 10 günde 10 imza attırmayı hedefliyor.

Burak Elmas'ın seçilmesi, Fatih Terim'le yola devam edilmesi kararının alınmasının ardından transfer için kollar sıvandı.

Elmas yönetimi hızlı, aktif ve sonuç odaklı çalışmalar yapacak. Yapılan acil eylem planı kapsamında, Fatih Terim başta olmak üzere 10 gün içinde 10 imza attırılacak.

Önce Terim'le 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Ardından Arda, Donk ve Emre Akbaba ile sözleşme yenilenecek.

Onyekuru'nun bonservisi alınacak. Halil ve Gedson yeniden kadroya katılmaya çalışılacak.

Sol bek, 8 numara ve 10 numara da ay sonuna kadar bitirilecek.

MONACO İLE GÖRÜŞÜLECEK

Burak Elmas, Fatih Terim'in isteği ile Henry Onyekuru'nun transferini bitirmeye karar verdi. Nijeryalı futbolcunun, 4.3 milyon Euro'luk satın alma hakkının 11 Haziran'da sona ermesi nedeni ile Fransız ekibi Monaco'yla bir kez daha masaya oturulacak.

"Kariyerime Galatasaray'da devam etmek istiyorum" restini çeken 24 yaşındaki Onyekuru'nun bonservisi alınmaya çalışacak.

Monaco'ya kulübün içinde bulunduğu şartlar anlatılacak ve transferin gerçekleşebilmesi için bonserviste indirim talep edilecek.

Üç sezondur kiralık olarak gelen Henry Onyekuru'nun dördüncü kez Galatasaray'a dönmesi an meselesi. Galatasaray sevgisiyle tanınan genç futbolcu, geçen sezon sarı-kırmızılı forma altında 14 maça çıkmış, 5 gol, 4 asistlik performans sergilememişti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 11
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    başımız sağolsun
    Cevapla
  • ROFAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Transfer nasıl olmalı? Bir kulübün ilk önce bir sistemi ve profesyonel her mevkiye bakan scout ekibi olmalı. Scout ekibi bir yıl öncesinden kulübün sistemine uyan belirlenen genç ve orta yaş futbolcuları izler karar verir kiralanmaz en az 4 yıllık sözleşme yaparak satın alınır. Ve yine aynı scout ekibi sisteme göre teknik adamı transfer eder. bizde başkan ve teknik adam her yıl bir teknik adam her ocak 5-10, her yaz 10-15 futbolcu transfer edilir.
    Cevapla
  • ankaralı... 2 yıl önce Şikayet Et
    ben yıllardır gslıyım ankara çevresindekı butun maçlara gittim avrupa maçlarınıda ıst seyrettim fatih terim bana göre gs şampiyon olurdu başkanla ters düştü şampiyonluk gitti kimse bana bunun aksini idda etmesin ardayı niye aliyorsun çok gençler onları oynatın çokmu meraklısınız milyon dolarları çöpe atiyorsunuzzzzzzz ayıp be ayıp
    Cevapla
  • Neden 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fatih terim ısrarı niye ve fatih terim 'in ısrarı nedeeeeeeen!!!!!
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    10 günde 10 yeni ölü transfer daha desenize. Eldeki çürükler yetmedi demekki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle