Dursun Özbek: Kazanandan yanayım!

Görevi devredecek Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz oy kullandı.

Dursun Özbek: Kazanandan yanayım!
Dursun Özbek: Kazanandan yanayım!
GİRİŞ 19.06.2021 13:19 GÜNCELLEME 19.06.2021 15:33

Galatasaray Kulübünde düzenlenen seçimli olağan genel kurulda mevcut başkan Mustafa Cengiz oy kullandı.

Sağlık sorunlarından dolayı yeniden başkanlığa aday olmayan Mustafa Cengiz, seçimin gerçekleştirildiği Galatasaray Lisesine aracıyla geldi.

Ciddi bir tedavi sürecinden geçen Cengiz'i ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay karşıladı. İkilinin koluna girdiği başkan Cengiz, alkışlar eşliğinde oy kullanacağı sınıfa girdi.

"Kaybeden üzülüp Galatasaray'dan vazgeçmesin"

Oyunu attıktan sonra yine alkışlar eşliğinde liseden ayrılan Cengiz, öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sağlıklı, uğurlu, ayrışma devrine girmeden, kazanan zafer sarhoşu olmasın, kaybeden üzülüp Galatasaray'dan vazgeçmesin. Galatasaray için mücadeleye devam." diye konuştu.


“Her şey Galatasaray için”

Başkanlık için mücadele eden 5 adaya da başarılar dileyen Özbek, “Bugün Galatasaray’ın bayramı. 5 adaylı bir seçim. Galatasaray’ın tarihinde ilk defa oluyor. Pandemi koşullarına rağmen katılım yeterince fazla. Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray’ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik. Seçilecek başkana başarılar diliyorum, zor bir sürece giriyor. İnşallah Galatasaray’ı daha iyi günlere taşıyacaklar. Bütün adaylara başarılar diliyorum, her şey Galatasaray için” diye konuştu.

Öte yandan Dursun Özbek, “Gönlünüzden geçen bir aday var mı?” soruna ise, “Kazanandan yanayım” cevabını verdi.

"Galatasaray ile ilgilenmek lazım"

Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, “Katılım olması iyi. Ama daha da artmasını ben arzu ediyorum. Neticede 8 bin 300 üye aidatını ödemiş, seçime katılabilir durumda. Dolayısıyla en az bu sayının yüzde 50’sini burada istiyorum. Galatasaray ile ilgilenmek lazım. Ben üyeyim diye gezememek lazım. Katılımın böyle olması güzel. Çok aday olması da güzel. Demek ki çok insan değişik açılardan konuya bakarak, çözüm üretip, o çözümün hizmetini sunmak istiyor. Bu nedenle bizim oyumuzu istiyorlar. İnşallah Galatasaray için hayırlısı olacak” ifadelerini kullandı.

"Herkes Galatasaray için en iyisi olsun istiyor"

Galatasaray kulübünün eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, “Bugün güzel olan Galatasaray ruhu pandemiye rağmen burada yaşıyor olması. İnanılmaz bir kalabalık Galatasaray’a karşı görevini yerine getirmek için burada. Sorumluluğunun bilincinde. Yaşlısından gencine herkes Galatasaray için en iyisi olsun istiyor. Çok değerli başkan adaylarımız var. Hangi sonuç çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak. Çünkü herkes Galatasaray için en iyisini yapmaya aday oldu ve yapacaktır da. Galatasaray için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA, İHA