Eşref Hamamcıoğlu: Önceliğimiz Terim ile görüşmek olmazsa...

Galatasaray başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, göreve gelmeleri durumunda önceliklerinin Fatih Terim ile görüşmek olduğunu vurgularken alternatif olarak iki yabancı teknik direktörün sinyalini verdi.

Eşref Hamamcıoğlu: Önceliğimiz Terim ile görüşmek olmazsa...
Eşref Hamamcıoğlu: Önceliğimiz Terim ile görüşmek olmazsa...
GİRİŞ 16.06.2021 17:05 GÜNCELLEME 16.06.2021 17:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, NTV Spor'un konuğu oldu.

"Bizim önceliğimiz Fatih Terim ile görüşmek"

"Bunu daha önce de cevapladım, tekrar paylaşalım. Fatih Terim'in Galatasaray ile ilişkisi işçi-işveren ilişkisi olamaz. Galatasaray'da çok önemli bir karakter. Sembol bir isimdir, dominant bir karakterdir ve Galatasaray'ın futbolda kurumsal hafızasıdır. İyi de bir Galatasaraylıdır. Bizim de önceliğimiz Fatih Terim ile görüşmek. "

"Hepimiz gördük ki Terim'in sözleşmesi 5 yıllık değilmiş"

"Fatih Terim'in sözleşmesi bitti. Şu andaki yönetim 50 bin kişinin önünde sözleşmenin 5 yıllık olduğunu söylerken hepimiz gördük ki 5 yıllık değilmiş. Fatih Terim şu anda serbest. Biz de yeni gelecek bir yönetim olduğumuza göre vizyonumuz ve bütçemiz var. Bu bütçeyi de Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma belirliyor. Bize futbol bütçenizi %20 küçülteceksiniz deniliyor. Bu da bütçemizin 35 milyon euro olduğu anlamına geliyor. "

"Bu vizyonu Fatih Terim'in destekleyeceğini umuyoruz"

"Hedeflerimiz altyapıya ve gençlere önem vermek. Galatasaray artık gider merkezi olmamalı, tüm Avrupa kulüpleri gibi gelir merkezi olmak zorunda çünkü aksi takdirde Galatasaray'ın ekonomik ömrünü sürdürmesi mümkün değil. Bu vizyonumuzu kendisiyle paylaşacağız. İyi bir Galatasaraylı olduğu için bu vizyonu destekleyeceğini hem temenni ediyoruz hem de umuyoruz. Dolayısıyla önceliğimiz Fatih Terim olacaktır."

"İki yabancı teknik direktör hedefimizde"

"B planı önceliğimiz yabancı teknik adamdır. Bununla ilgili hiçbir spekülasyona girmiyoruz. Bununla ilgili arkadaşlarımız kısa liste yaptılar. İki tane yabancı hoca var hedefimizde, onlarla görüşeceğiz. Şu anda turnuva var, hoca arayacak tek kulüp de biz değiliz ve dolayısıyla rekabet var. Bu nedenle fiyatlar da yukarı çıkıyor"

YORUMLAR 3
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulardan başkan olmaz hepsi Fatih hoca nın eteklerine sarılmış lar Fatih hoca miad oldu bir taraftar olarak artık istemiyoruz
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Acil seçim olmalı şampiyonlar ligi elemeleri var terim takımın başında olmalı yoksa atı alan Üsküdar'ı geçer
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Fatih Hoca Miyadını Dodurmuştur GS de Yerine Okan Buruk Getirilmeli
    Cevapla