Mustafa Cengiz, FIFA'ya giden iki futbolcuyu açıkladı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GSTV'de flaş açıklamaların altına imza attı.

Mustafa Cengiz, FIFA'ya giden iki futbolcuyu açıkladı!
Mustafa Cengiz, FIFA'ya giden iki futbolcuyu açıkladı!
GİRİŞ 15.06.2021 15:04 GÜNCELLEME 15.06.2021 16:02
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 19 Haziran'da yapılacak seçim öncesi GSTV ekranında açıklamalar yapıyor. Cengiz, sağlık sorunları nedeniyle başkanlığa aday olmadığını söyledi.

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

"Ortamın biraz sertleştiğini görüyorum. Bundan memnun değilim. Bu Galatasaray'a zarar verir. Galatasaray bir his takımıdır. Maçlarda gol atınca birbirine sarılan, yenilince milyonlar üzülmüyor mu? Diğer bir rakibe çatarak bir yere gelebilir miyiz? Tabii ki her başkan adayının bir stratejisi var. Tehlike gelmemesi için aday olmadım. Buna rağmen devamlı bana çattılar."

"Ben soyunma odasına girmem. Real Madrid maçında yerimden kalkamadım. 3.5 senede ne soyunma odası ne otobüse binmedim. Günah değil mi bu? Ayrıldığın yeri karalarsan seni alacak yönetim bir düşünür. Ben düşünürüm."

"Bu ülkede bazı kesimler gibi adı Yezid diye öldürürler, şehit diye gömerler. Buna hazırlansınlar. Siz istediğiniz kadar vaad edin. Lütfen yapamayacağınız vaatler vermeyin. Bizim her şeyimiz meydanda. Hatta fazla şeffafız. SPK bizi uyarıyor bazen. Adam futbolcu alıyor, ne vergisi belli, ne maaşı...FFP'yi aşıyor. Fakat lisans alıyor. Şoktayız. Tarihin en iyi denetleme kurulu bizde şu anda. Bilinçli ibrasızlık verenlere çok üzüldüm. Benimt avsiyem, bizimde yapamadığımız şeyler var. Kapalı salon... Ama yapacağız. Size bir müjde vereyim. Sakladığımız hiçbir şey yok. Bizim abdestsiz namazımız yok."

"Kemerburgaz'da dünyanın en değerli mimarları 5 kuruş almayacak. Her iki proje de çiziliyor (Kemerburgaz ve Büyükçekmece)."

"Mustafa Kemal Atatürk ve İstanbul'dan sonra Galatasaray gelir"

"Avrupa'da başarısızlıklarımız oldu. Galatasaray dünyada çok değerli marka. Mustafa Kemal Atatürk ve İstanbul'dan sonra Galatasaray gelir. Bu yüzden yurt dışında çok üzüldüm. Ceferin'i çok severim. Real Madrid başkanını çok sevrim. Madrid'de, Paris'te çok üzüldüm."

"Mayıs sonuna kadar yapılandırma için 170 milyon Lira gerekiyor. Bizim ödemelerimiz var. 6 bin adet 7 milyon haciz vardı. Ben kimseyi suçlamıyorum. Sürekli ertelemişler. Buna karşıyım. Camiamıza teşekkür ediyorum. Loca aldılar, seyircisiz maçlarda iptal etmediler."

"Benim aday olmamamın tek nedenim sağlık. Rahatsızım. Arkadaşlarım da gecesini gündüzünü harcadı. Gurur duydum hepsiyle. Benim oğlum yardımcı oluyor. Oğluma saldırmasınlar. Ben buraya memur gibi geliyorum. Buraya gelecek yönetim sakın şunu düşünmesin; haftada 1 gün gelir giderim. Her gün, her saati Galatasaray'a vereceksiniz. Yüklendiğiniz göreve bakın ve ayrılın. Tam zamanlı çalışacaksınız. Kaç başkan iflas etti biliyor musunuz?"

"Belhanda ve Feghouli FIFA'ya gitti"

"Belhanda'yı gönderdiğime pişman değilim. En doğru kararlarımdan biridir. Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli, bizi FIFA'ya verdi. Bizi tehdit ettiler. Bir kişi daha yaptı, onu çok sonra açıklayacağım. Eleştirdiğimiz Falcao bile indirim yaptı. En başta Muslera yaptı"

"Billong konusunu TFF'ye bildirdik"

Billong olayı çıktı, mahrem olduğu için duyuramadık. Mahrem diye, delilleriyle birlikte TFF'ye anında gönderdik. Bir yayıncı kardeşimiz, bunu flu da olsa yayınladı. Biz, aynı gün, delilleriyle birlikte TFF'ye başvurduk. Beşiktaş camiasından özür dilerim. Ben Beşiktaşlıların hakkıyla, şerefiyle yürüdüğünü biliyorum. Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler, benim en yakın arkadaşlarım. Ama onların yönetimi, onların adına bir hata yapıyorsa açığa çıksın. Bir şey yaptınız demiyorum. Beşiktaş yaptı demem. Şu şu kuşkularımız var dedik, siz lütfen bunu aklayın dedik. Beşiktaş bir yanlış yapsa, ben gurur mu duyarım? Fenerbahçe bir yanlış yapsa, ben sevinir miyim? Üzülürüm."

YORUMLAR 35
  • Spartan 2 yıl önce Şikayet Et
    GS Başkanının düştüğü duruma bak ya, yazık. siz ilk yarıdaki Gençlerbirliği ve Denizlispor maçlarında 6 gol atarken iyi, ikinci yarıdaki Denizlispor maçında biri tekrardan toplam 4 penaltı kullanıp 3 gol atarken yine iyi... şampiyonluk gidince de günah keçisi Billong. Açın maçı izleyin. Adamın varsa hatası sadece 4. golde var diyebilirim, o da kısmen, zorlarsam. Ben de son haftaki Galatasaray-Y. Malatyaspor maçında Semih Kaya'yı izlemenizi istiyorum. 3 dakikalık özeti izleyin yeter. neler yapmış Semih Kaya, ya da yapmamış...
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    denizlideki 3 penaltıyı da unutmadık
    Cevapla
  • Spartan 2 yıl önce Şikayet Et
    son hafta Y. Malatyaspor maçındaki Semih Kaya'yı da
    Cevapla
  • C.H. 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK Hatay maçı BJK nin son maçı değildi son maç 93 yılındakı A gücü. Gs maçıydı..( 0-8 )
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk nin hatay alanya maçlarını unutmadık
    Cevapla
  • Cavit 2 yıl önce Şikayet Et
    O Hatay ve Alanya gs yi farklı yenmişlerdi ondan unutamıyorsunuz demekki
    Cevapla
  • U..U. 2 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki Gs forvetsız Hataya 3-0 yeniliklerin den gözlerinde o kadar büyütülüyorki sanki avrupanın en büyük kuluperinden. O Hatayın Alanyaya 6 -0 Kayseriye sahasında 3-1 yenildiğini hatırlatılır..
    Cevapla
  • nevizade 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin alanya maçınız da en az hatay maçı kadar şaibeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle