Yiğit Şardan'dan Fatih Terim cevabı!

Galatasaray başkan adaylarından Yiğit Şardan, Fatih Terim konusunda gelen soruya yanıt verdi.

Yiğit Şardan'dan Fatih Terim cevabı!
Yiğit Şardan'dan Fatih Terim cevabı!
GİRİŞ 15.06.2021 12:42 GÜNCELLEME 15.06.2021 12:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'le devam edip etmeme konusuna değinen Yiğit Şardan, "Fatih Terim'in seçim malzemesi haline gelmesini istemeyiz. Mazbatayı elimize almadan 'devam' ya da 'bitti' demek doğru olmaz. Tabii ki her alternatifi de masaya yatıracağız. Sonuç olarak kiminle nasıl devam edileceğine başkan ve yönetim karar verir" dedi. 

Sportif Direktör pozisyonu ile ilgili 'Galatasaray'da Sportif Direktör görecek miyiz?' şeklinde sorulan soruya da cevap veren Şardan, "Evet" yanıtını verdi. Şardan, böylece seçilmesi halinde Galatasaray'da futbol şubesinden sorumlu bir sportif direktörün görev yapacağını da resmen açıklamış oldu. 

YORUMLAR 9
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in altında ezim ezim ezilen Başkan istemiyoruz. Bazı Başkan adaylarının hala miadı dolmuş ve futbol anlayışının modası çoktan geçmiş Fatih Terimden medet ummalarına bir anlam veremiyorum. Anlaşılan Galatasaray taraftarının hala Fatih Terim e destek verdiğini zannediyorlar. Galatasaray da yeni ve temiz bir sayfa açmanın zamanı geldi de geçti bile.
    Cevapla
  • Barbar 2 yıl önce Şikayet Et
    Halil ben GS’liyim ve Konyalı’ya sonuna kadar katılıyorum ama demek Terim’in uşaklığını yapmayan GS’li değil öyle mi?
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki destrkliyoruz , her zaman Fatih Terim. Konyalimisin fenerlimisin besiktaslimi bilmem. Simdi baslarsin; bende galatasarayliyim falan.. Fatih Terim Galatasaraydir unutma !
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray gibi köklü ve geleneği olan beyefendiler kulübünün sokak serserilerinin tahakkümünden kurtarılması gerekiyor. Yiğit Bey'de bu iradeyi görüyorum. Galatasarayın bir an önce eski günlerine, fabrika ayarlarına dönmesini temenni ediyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıvırmayın artık,Fatih Terimi istemiyorsunuz işte.Galsyasaraya en büyuk kötülük böyle adamlardan geliyor.Fatih Terim GS olmaz.Defolun gidin o zaman.Kendi reklamınız için aday oluyorsunuz.Derdiniz GS falan değil.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Cengiz; sanki cümlelerinin sonunda kibarca iflas ettiğini söylemiş .Yorum alakasız yerde ama Galatasaray'a başkan seçilecek kişi iflas etmiş bir Galatasaray alacak gibi. Bence bu gidişle hiç kimse kolay kolay takımı sahiplenmeyecek. Fatih Terim dışında İflas etmiş bir Galatasaray Fatih Terimin işine yarar mı bilemem?
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler türkiyede sportif direktörün ben bir işe yaradığını görmedim. İşler kötü.gitti mi ilk ipi çekilecek adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle