Galatasaray'da Marcao gerçeği! 4 takım birden...

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Marcao'ya 4 takım birden talip olunca Sarı-kırmızılılar da hızlı davranıp, 25 yaşındaki oyuncu ile nikah tazeledi.

Galatasaray'da Marcao gerçeği! 4 takım birden...
Galatasaray'da Marcao gerçeği! 4 takım birden...
GİRİŞ 15.06.2021 10:29 GÜNCELLEME 15.06.2021 10:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray , 19 Haziran'da başkanını seçtikten sonra ilk olarak teknik direktör Fatih Terim'in durumu netlik kazanacak. Yeni yönetim, Terim meselesine olumlu ya da olumsuz noktayı koyduktan sonra da Marcao konusunda kararını verecek. Sözleşmesi yeni uzatılan Brezilyalı stopere Rusya'dan 4 ayrı teklifin geldiği ortaya çıktı. Spartak Moskova, CSKA Moskova, Dinamo Moskova ve Zenit'in aralarında bulunduğu Rus kulüplerinin Marcao ile ilgilendiği öğrenildi.

'SEÇİM VAR' DEYİP PAZARLIK YAPMADILAR

Bu gelişmelerden haberdar olan sarı-kırmızılı yetkililer de hızlı davrandı ve Marcao'nun 1 yıl kalan sözleşmesini yüzde 50 zamla 2024'e kadar uzattı. Yeni seçilecek başkan ve yönetim, Rusya'da ciddi piyasası bulunan 25 yaşındaki solak stoperi için kararını verecek. Mevcut yönetim, Marcao'nun bonservis fiyatını soran Ruslar'a seçimi gerekçe göstererek cevap vermedi ve pazarlığa oturmadı.

15 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLİYOR

Geride kalan sezonda 42 maça çıkan ve performansıyla Galatasaray'ın en iyilerinden olan 1996 doğumlu Brezilyalı savunmacıya 15 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiliyor. Roma geçen sezon 13 milyon Euro'yu gözden çıkarsa da Marcao satılmamıştı. (Sabah)

YORUMLAR 3
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    50 milyon euro ..NOKTA
    Cevapla
  • haha 2 yıl önce Şikayet Et
    0 fazla olmuş
    Cevapla
  • galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    en az 30 ama satamazlar kaliteli topçu
    Cevapla