Galatasaray'da şaşırtan Babel gerçeği!

Galatasaray'dan Ryan Babel konusunda KAP’a yapılan bildiriminde bazı detayların net olarak aktarılmadığı belirlendi.

Galatasaray'da şaşırtan Babel gerçeği!
Galatasaray'da şaşırtan Babel gerçeği!
GİRİŞ 31.05.2021 09:48 GÜNCELLEME 31.05.2021 09:48
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sarı-kırmızılı camiada bir yandan seçim heyecanı arttı. Bununla birlikte Aslan'da belirsizlik hakim durumda. Kadroda küçülmeye giderek ekonomik olarak rahatlamak isteyen kulübün Babel'e verdiği rakamın gerçeğe göre katbekat üstünde olduğu ortaya çıktı.

BABEL GERÇEĞİ

Galatasaray’da Ryan Babel’in görünürde aldığı ücretin 2.5 milyon euro olduğu, ancak bonuslarla birlikte bu sezon cebine yüksek bir meblağ girdiği ortaya çıktı.

200 BİN EURO EKSTRA ÖDEME

Ryan Babel’e net ücretinin yanı sıra, sezon ücreti adı altında 100 bin euro başlarken, 100 bin euro da biterken ekstra ödeme yapıldı.

GALİBİYET PRİMİ 300 BİN EURO 

Böylece kazancı 2.7 milyon euroya çıkan yıldız futbolcun alacakları bununla da sınırlı kalmadı. Babel’e ayrıca 300 bin euro galibiyet primi ödendi.

MAÇ BAŞINDAN 650 BİN EURO

Böylece alacağı ücret 3 milyon euroya yükselen 34 yaşındaki oyuncu, “oynadıkça kazan” priminden de fazlasıyla yararlandı. Galatasaray formasıyla ligde 32 maça çıkan Babel, bunun karşılığı olarak 650 bin euro daha almaya hak kazandı.

TOPLAM 4.3 MİLYON EURO

2 milyon euroluk imza parası yıllığa vurulduğunda 666 bin senelik ekstra gelir elde eden Babel böylece 4.3 milyon euro kazandı.

FALCAO VE FEGHOULI TARTIŞILIYORDU

Falcao ve Feghouli gibi oyuncuların yıllık kazançları tartışırken, Babel’in de onlardan aşağı kalmadığı dikkatlerden kaçmadı.

KAP'A BİLDİRİLMEDİ

Babel’in tartışılmaması nedeninin, net ücreti dışındaki parasının KAP bildiriminde yer verilmemesi olarak gösterildi. (Milliyet)

YORUMLAR 25
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş bunun 3 yaş daha genç haline 2,5 milyon istedi diye vermedi gönderdi gese maşaallah bir kulübün tapusunu vermediği kalmış
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    az bile daha fazla verilmeli .. terimin prensiydi o
    Cevapla
  • Ali memet 2 yıl önce Şikayet Et
    Verilen şu paralar hayra hasanata verilse fakir fukaranın karnı doysa...
    Cevapla
  • Ne var bunda 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol için büyük rakamlar değil gayet normal bahsedilen para bonus bu da sır filan değil heralde sizin Haberiniz yoktu ya da yine klasik Galatasaray düşmanlığınız tuttu
    Cevapla
  • hadi oradan 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım anladık gs lisin ama sermaye piyasasında işlem gören şirketler her işlem için yatırımcısına tüm detayları bildirmek zorundadır. bildiğiniz bilmediğinize yetmez bir de konuşuyorunuz. kap bu vb durumlarda kulübe ceza verebilir. oyuncuya senelik ödeyeceği maaşı kadar ceza öder ondan da olur.
    Cevapla
  • ... 2 yıl önce Şikayet Et
    Rakamlar normal Trabzonspor'un yeni 2 transferinin alacağı ücretlere konuşanlara ne demeli Babel ikisinin toplamından fazla alıyor
    Cevapla
  • Cevad 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada ki sistem bu ! Yaptığınız yorumların hepsi saçma ! Ancak atıp tutarsınız .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle