Laurent Nicollin: Belhanda ile yüzde 90 anlaştık

Ligue 1 ekibi Montpellier'nin başkanı Laurent Nicollin, Faslı futbolcu Belhanda'nın transferine dair açıklamalarda bulundu.

Laurent Nicollin: Belhanda ile yüzde 90 anlaştık
Laurent Nicollin: Belhanda ile yüzde 90 anlaştık
GİRİŞ 29.05.2021 18:33 GÜNCELLEME 29.05.2021 18:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sözleşmesini Mart ayında feshettiği ve henüz bir takımla anlaşmayan Younes Belhanda transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Faslı oyuncunun altyapısında yetiştiği Montpellier'nin başkanı Laurent Nicollin, Belhanda ile yüzde 90 anlaştıklarını söyledi.

Fransa'da yayın yapan % 100 Paillade programında açıklama yapan Nicollin, daha yüksek maaşlı teklifler almasına karşın Belhanda'nın kendilerini tercih ettiğini söyledi.

Laurent Nicollin, "Younes daha egzotik takımlardan daha yüksek teklifler aldı ancak ailesiyle birlikte buraya dönmek istiyor. Geri dönmek istediği için mutlu ve gururluyum. Yüzde 90 oranında anlaşma sağladık ancak futbolda imzalar atılmadan emin konuşmakta zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 4 sezon Galatasaray forması giyen Belhanda, 22 gol atıp 26 da asist yapmıştı. Altyapısından yetiştiği Montpellier ile 2011/12 sezonunda Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarı elde etmişti.

Galatasaray Kulübü, Demir Grup Sivasspor maçının ardından zemin nedeniyle kulübü eleştiren Faslı oyuncunun sözleşmesini feshetmişti.

YORUMLAR 6
  • Yeterrrrrr 2 yıl önce Şikayet Et
    GS haberi diye yayınlamayın şunu artık. Adam devre arası gitti neyi GS haberi bunun
    Cevapla
  • Oğuzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu alan enayidir.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Orayada kazık atmış. Yok yüksek teklif felan 1.5 milyondan fazla verilmesi israf.
    Cevapla
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda haksız yere gönderildi, yönetim gitmeli,belhanda uygun fiyata gs dönmeli,
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Zemin bozuk diye yönetimi topa tutan adam 4 sene boyunca zemin düzgünken hangi maçı kazandırdı örnek varmı? Aldığı parayı asla haketmedi.
    Cevapla
  • Srt 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksız mı ya gardasim etme adamın o gün nasıl oynayacağını sadece sahaya çıktığında anlayabiliyorduk. İşine gelince oynar işine gelmeyince gezer. Tepki alınca taraftara söver. Oyundan alınsa hoca kayar. Derbi olur maçı bırakıp kırmızı görmesin diye dua ederiz. Böyle topçu Messi olsa istemem. Dünya para aldı şimdi en fazla 700 bine oynar orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle