Eşref Hamamcıoğlu: Fatih Terim sportif direktör olmalı

Galatasaray'ın eski divan kurulu başkanı ve başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu Fatih Terim için 'sportif direktör olmalı' önerisinde bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu: Fatih Terim sportif direktör olmalı
Eşref Hamamcıoğlu: Fatih Terim sportif direktör olmalı
GİRİŞ 04.05.2021 11:28 GÜNCELLEME 04.05.2021 11:29
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski divan kurulu başkanı ve başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, Fatih Terim ile ilgili de "Bence Fatih Terim artık futbol direktörlüğüne geçmesi lazım." şeklinde konuştu.

Ay sonunda yapılması planlanan Galatasaray kongresinde başkanlık görevi için yarışacak olan kulübün eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Akşam Gazetesi'ne hem Galatasaray'ı değerlendirdi.

Hamamcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"TERİM SPORTİF DİREKTÖR OLMALI"

"Bence Fatih Terim artık futbol direktörlüğüne geçmesi lazım. Fatih Terim Hoca benimle aynı yaşlarda; 67-68... Bu bir olgunluk dönemi artık. Avrupa'da rekabet farklı bir aşamaya geldi. Futbolcu olarak önemli bir geçmişi olmayan Klopp, Tuchel gibi genç antrenörler oldukça başarılı. Meşhur futbolcular olarak tanımıyoruz bunları. Ama eğitimliler ve çağa uygunlar. Galatasaray da Fatih Terim'in tecrübesinden yönetimsel olarak çok fayda sağlar. Biz bir bütçe vizyonuyla geleceğiz. Bu vizyonun gerçekleşmesi için Galatasaraylıların katkısı şart. Fatih Hoca ile zamanı gelince konuşulur. Desteği çok değerli olur. Bizim bir parçamız Fatih Terim."

"DÜZE ÇIKILABİLMESİ İÇİN FLAŞ TRANSFERLERLE İŞ BİTTİ"

"Kendi oyuncularımızı, yıldızlarımızı özkaynağımızdan yaratmamız lazım. Özellikle futbolda. Bugün Galatasaray'ın futbol şubesinin bütçesini yüzde 40 küçültmezseniz ayağa kalkamazsınız. Mümkün değil. Onun için de altyapıya önem vereceksiniz. Düze çıkılabilmesi için flaş transferlerle iş bitti."

"DAVET ALMAMIZ ONUR VERİCİ AMA MÜCADELE EDEMEYİZ"

Macerası sadece iki gün süren Avrupa Süper Ligi'nden Galatasaray'ın davet aldığının altını çizen başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, "Galatasaray'ın davet alması onur verici ama biz buraya girsek de 12 kulüp ile bu koşullarda mücadele edemeyiz."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 33
  • Teko3737 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Gitmemeleri Herzaman yanındayız hocam
    Cevapla
  • Şaban 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Fatim hocamızın her zaman yanındayız fatih hocayı istemeyenler galatasaray düşmanıdır
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Hagi gibi bazı oyuncular sayesinde isim yaptı.mesut yılmaz gibi konuşmasının arasına reklam verilir.Fatih terim maça hakim olana kadar maç bitiyor.
    Cevapla
  • Lımsa 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık fatıh terım gıtmeli 70 yaşinda teknık adam olmaz. Takıma zarar verıyor terım artık gıtmeli. Genclere yer vermeli 25 senedır Galatasaray ve milli takımda caliştı ve artık gıtmeli. Zaten milli takımdan kovuldu fatıh terım
    Cevapla
  • Vartolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim gitsin artık. Daha hayırlı olur
    Cevapla
  • esedullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sistem ze uymuyor ya da biz bunu beceremiyoruz. Fener kaç defa denedi ama bişey çıkmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle