Galatasaray'da Mustafa Muhammed kararı!

Galatasaray, takıma büyük katkı sağlayan, uyum sorunu yaşamayan Mustafa Muhammed’in bonservisi için 31 Aralık'ı beklemeyecek.

Galatasaray'da Mustafa Muhammed kararı!
Galatasaray'da Mustafa Muhammed kararı!
GİRİŞ 28.04.2021 10:18 GÜNCELLEME 28.04.2021 10:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde kiralık geldiği Galatasaray’da çok başarılı bir performans sergileyen, son Antalyaspor maçında da galibiyeti getiren Mustafa Muhammed için yönetim harekete geçti.

Sarı kırmızılı kulüp, öncelik opsiyonu 31 Aralık 2021 tarihine kadar olsa da yaz transfer döneminde Mısırlı futbolcunun 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kulübü Zamalek’e yatırıp bonservisini almaya karar verdi.

Öyle ki; seçim öncesinde Galatasaray’ın kısa vadeli ödemelerini çıkarıp göreve talip olan adaylara da sıcak para ile alakalı durumu aktarma düşüncesinde olan yönetim şimdiden Mustafa Muhammed’in bonservis bedelini de bu bütçeye dahil etmiş durumda.

​Onyekuru için top Terim'de

Onyekuru ise öncelik listesinden çıkmış durumda. 4.3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Nijeryalının kaderini son beş maçtaki performansı ve teknik direktör Fatih Terim’in vereceği rapor belirleyecek. (Hürriyet)

YORUMLAR 4
  • Cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Önü kuru arkası yaş...boşver bu adamı arkadaş
    Cevapla
  • Bence 2 yıl önce Şikayet Et
    O para etmez onyekuru. Çok sorunlu geçen sezon yaptığından sonra yeniden transfer edilmesi hataydı. O parayı boupendza’nın transferinde kullanın
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Saman alevi gibi oyuncu. Vazgeçilmez değildir.
    Cevapla
  • asd 2 yıl önce Şikayet Et
    pilav üstü kuru vazgeçilmezimizdir onsuz olmaz
    Cevapla